30.10.2020
Vezi in ce relatie sunt Tany Vander si Dan Balan dupa 7 ani de la lansarea hitului „Lendo Calendo”! Raspunsul vedetei te va surprinde

Tany Vander este o femeie frumoasa, talentata si increzatoare in fortele proprii. Dupa o cariera muzicala inceputa cu dreptul, vedeta a ales sa renunte la aceasta vocatie a ei si sa-si croiasca un alt drum. Ceea ce i-a si reusit.

La 7 ani de la lansarea celebrei melodii „Lendo Calendo”, fanii lui Tany se mai intreaba daca vedeta continua sa tina legatura cu Dan Balan sau nu. 

Recent, intr-o serie de Q/A, unul dintre urmaritorii nutritionistei a fost curios sa afle in ce relatie sunt Tany si Dan.

„Mai tii legatura cu Dan Balan?”

Raspunsul vedetei ne-a surprins, odata ce nu a fost unul categoric. Chiar daca de la inceput a raspuns cu un „nu” ferm, Tany a dat de înteles ca desi nu comunica zilnic, cu anumite ocazii speciale, mai vorbeste cu interpretul.

„Ma credeti ca nu exista vreodata ca sa fac eu rubrica asta intrebari/raspunsuri si sa nu ma intrebe cineva daca mai tin legatura cu Dan Balan? Nu, adica nu ne sunam si nu ne scriem in fiecare zi, doar cu ocazii. Daca se numeste asta a mai tine legatura, atunci da, daca nu, nu.”, a spus nutritionista.

Chiar daca a renuntat la muzica, se pare ca Tany a facut alegerea corecta, iar acum se bucura din plin de o viata fericita, de o cariera de succes si de o familie implinita. Ea este casatorita cu omul de afaceri, Vasiliy Lungo, si impreuna au un baietel - Adam.

 

Sursa foto/video: Instagram.com

Articole din aceeasi categorie