14.08.2019
Vezi cine este Mrs. Rusia 2019 si de ce nu vrea sa-si reprezinte tara la Miss Globe
Ekaterina Nishanova, castigatoarea concursului Mrs. Rusia 2019, in varsta de 33 de ani, nu va participa la competitia Miss Globe, care va avea loc in China. Multi sunt siguri ca motivul se afla in spatele sutelor de comentarii rautacioase de pe net.

Pe 11 august, Ekaterina Nishanova a devenit noua Mrs. Rusia 2019. La inceput, castigatoarea concursului a fost foarte fericita si a postat texte de multumire pe Instagram la adresa organizatorilor evenimentului, echipei sale profesionale si, bineinteles, familiei.


Cu toate acestea, internautii au fost jigniti de victoria Ekaterina din cauza frumusetii sale „nenaturale”. Multi sunt siguri ca Mrs. Rusia 2019 si-a marit buzele, iar aceasta este o incalcare directa a conditiilor de participare.


„In orice concurs de frumusete nu exista doar parametri, ci si anumite reguli - totul este natural, de la par si buze, pana la sani si fund!”, a scris castigatoare pe o retea de socializare.


Zilele trecute, Mrs. Rusia 2019 a primit sute de comentarii cu insulte, opinii ale „expertilor” in domeniul chirurgiei plastice si chiar acuzatii de cumparare a premiului! Intr-o postare recenta, ea a scris insa ca este recunoscatoare criticilor pentru feedbackul lor.

Le multumesc, in special, celor care imi scriu lucruri urate, ma fac mai puternica”, a scris blonda.


Mai departe insa la Miss Globe nu va merge Ekaterina, ci castigatoarea locului doi, mama a patru copii, Ksenya Krivko.

Sursa foto: Instagram.com

Articole din aceeasi categorie