20.11.2020
Valerii Meladze a recunoscut, in sfarsit, ca si-a inselat sotia cu Albina Dzhanabaeva mai bine de 8 ani

Albina Dzhanabaeva si Valerii Meladze sunt casatoriti deja de sase ani. Cuplul a inceput o aventura la inceputul anilor 2000. In acel moment, artistul era casatorit cu Irina Malukhina, cu care a crescut trei fiice. Cantaretul a tacut multa vreme despre acea perioada a vietii sale, abia recent a decis sa vorbeasca despre inselarea fostei sotii.

Citeste si :  Lectie de viata de la Calin Vieru. „Alcoolul, fumatul, petrecerile, cluburile de noapte pana la 5 dimineata sunt cu anumite reactii si in consecinta avem un declin mental, o dementa vasculara, vatamarea celulei nervoase”

Multi ani, Meladze a reusit sa ascunda de sotia sa, Irina, legatura cu Albina si nasterea fiului lor, Kostya in 2004. Cu timpul, femeia si-a dat seama ca sotul ei o tradase.

„Am simtit ca se intampla ceva rau. Valera a refuzat sa vorbeasca, desi am incercat sa aflu motivul schimbarii comportamentului sau. Si intr-o zi el a spus totul, dar nu i-a spus numele. Pentru mine, ceea ce am auzit a fost un soc. Mai tarziu am aflat de la un prieten ca era Albina Dzhanabaeva. Vestea a venit ca o surpriza. Desigur, o cunosteam pe Albina, dar nu mi-as fi putut imagina ca are un fiu de la Valera ”, a impartasit fosta sotie a cantaretului, intr-un interviu.

Meladze nu a comentat niciodata viata sa personala, dar astazi a recunoscut ca a fost impreuna cu Dzhanabaeva, in timp ce era casatorit cu Irina. „Din momentul in care Dmitry Kostyuk, impreuna cu Kostya, fratele meu, au inceput sa se gandeasca la numele acestui grup. Dima, trebuie sa spun, a jucat un rol important in producerea grupului. Dar mai intai, Albina a venit sa cante in back vocal la mine. Atunci am avut o aventura ”, a spus el in interviul „ Личные Связи ”al lui Yuri Kostin, de pe Youtube.

Irina si Valerii s-au despartit in 2012. „A fost o perioada dificila pentru toti. Acum am o relatie minunata cu fiicele mele, ele mai iubesc, eu le iubesc. Cred ca o anumita amprenta in viata lor si a mea a ramas in urma acestei despartiri.”, povesteste Meladze.

Interpretul spune ca are o relatie frumoasa cu fiicele sale, pe care le are din prima casatorie. Cu ceva timp in urma, Irina a gasit puterea de a-l ierta pe Meladze. „Avem o relatie normala cu Valerii, mult mai sanatoasa ca niciodata, iar acest lucru este valoros pentru amandoi. Viata mea este destul de inchisa si nu pot suporta scandalurile publice, asa ca nu este nevoie de a rezolva certurile in public.”, a declarat fosta sotie a interpretului, Irina.

Valerii Meladze a fost casatorit cu Irina si au trei copii: Inga, Sofia si Arina. In 2014, dupa ce a divortat, Konstantin s-a casatorit cu Albina Dzhanabaeva. Cei doi au un fiu.

Citeste si :  Femeile de fier! Cine sunt doamnele care scriu istorie, fiind in fruntea statelor

Surse foto/video: Instagram, Youtube

Articole din aceeasi categorie