17.05.2020
Tokyo din Casa de Papel, transformare radicala pentru rolul care a facut-o celebra. Cum arata inainte

Ursula Corbero si-a facut milioane de fani in intreaga lume dupa ce a aparut in rolul lui „Tokyo”, fata rea din Casa de Papel. Sexy, impulsiva, neinfricata si irezistibila, Tokyo este unul dintre personajele preferate ale fanilor serialului spaniol. Si asta se datoreaza evident prestatiei actritei Ursula Corbero.

In varsta de 30 de ani, Ursula este deja un fashion icon si un trendsetter. Din ce in ce mai multe tinere se tund ca ea: unele prefera varianta bob cu breton din primele doua sezoane, altele tunsoarea chic pixie pe care a adoptat-o in sezoanele trei si patru.


Insa, inainte sa joace in Casa de Papel, Ursula Corbero arata diferit. Fara salopeta rosie, devenita intre timp un adevarat simbol, cu parul lung si coafat, imbracata in rochii elegante si machiata, Ursula Corbero pare o cu totul alta persoana.

Desi multi fani cred ca „Tokyo” si „Rio” formeaza un cuplu si in viata reala, cei doi au alti parteneri. Ursula traieste o frumoasa poveste de dragoste cu actorul argentinian Chino Darin, inca din 2016.

Cei doi nu isi ascund iubirea si posteaza adesea imagini in care apar impreuna pe retelele de socializare. Ursula si Chino s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului spaniol La Embajada, unde au jucat rolul de iubiti.

Articole din aceeasi categorie