24.09.2019
Tatal Jannei Friske a comentat diagnoza Anastasiei Zavorotniuk: „Doar sarcina a putut sa provoace boala...”
Indragita actrita, Anastasia Zavorotniuk, a fost diagnosticata cu cancer la creier in stadiu patru. Cu patru ani in urma, din cauza aceleiasi maladii s-a stins interpreta Janna Friske. Tatal regretatei artiste e sigur ca boala a fost provocata de sarcina. Janna a adus pe lume un baiat perfect sanatos, pe nume Platon.

Toti fanii si admiratorii Anastasiei Zavorotniuk urmaresc deja de cateva saptamani starea de sanatate a actritei. Моя прекрасная няня lupta pentru viata intr-una dintre clinicile din Moscova. Ea a fost diagnosticata cu glioblastoma – o forma foarte agresiva de cancer.

De indata ce societatea a aflat despre maladia Anatasiei, toti au observat o coincidenta izbitoare cu cazul Jannei Friske, care a decedat in urma aceleiasi diagnoze. Tatal Jannei sustine ca anume sarcina a provocat boala celor doua. 

In cadrul unei emisiuni televizate, Vladimir Friske a declarat: „Doar sarcina a putut provoca boala Jannei. Am pus cap la cap toate evenimentele, am analizat mult. Cred ca anume sarcina si-a spus cuvantul. A fost un imbold pentru dezvoltarea maladiei. Cand au adus-o peste doua luni la analize, tumoarea era deja de 4 centimentri.”, a povestit acesta.

Parerea acestuia insa este in contradictie cu cea a medicilor. In cadrul altei emisiuni televizate, un grup de medici au declarat ca sarcina nu poate provoca aparitia celulelor cancerigenear. In cazul in care tumoarea este deja in organism, in timpul sarcinii asta va evolua intr-un tempo „nebun”. 

Amintim ca la sfarsitul anului trecut, Anastasia Zavorotniuk in varsta de 47 de ani, si sotul ei, dansatorul pe gheata, Piotr Chernishev au devenit parintii unei fetite, pe care au numit-o Mila. Actrita mai are doi copii dintr-o casnicie anterioara - Anna si Michael Striukov.

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie