13.06.2019
Surpriza de proportii! Fostul logodnic al lui Lady Gaga, indragostit de fosta iubita a lui Bradley Cooper? Iata dovada
Atat Christian Carino, cat si Irina Shayk sunt liberi si pot face tot ce vor! Mai ales ca fostii lor parteneri, Lady Gaga si respectiv, Bradley Cooper, i-au tot facut gelosi, in ultima vreme, cu atractia incredibila dintre ei. A venit cumva timpul razbunarii?

Nici nu i-a spus bine „Adio!” iubitului ei si tatalui fetitei ei, ca Irina Shayk s-a si afisat sexy pe Instagram, spre deliciul oricarui barbat de pe lumea asta. Faimosul model si-a facut bagajele acum cateva zile si s-a despartit de Bradley Cooper, dupa care a plecat val-vartej sa lucreze undeva prin Islanda si sa uite de intreaga tevatura din viata ei amoroasa.

Ajunsa la fata locului, topmodelul de 33 de ani si-a facut cateva fotografii, postand una dintre ele si pe social media. Nimic neobisnuit in asta, daca circumstantele ar fi fost normale. Insa nu sunt. Toata lumea e acum cu ochii pe ea, avand in vedere ca de-abia s-a despartit de ditamai Bradley Cooper. Si, cand spun „toata lumea”, ma refer nu numai la fanii ei, ci si la Christian Carino, fostul logodnic al lui Lady Gaga, care nu s-a abtinut si a admirat-o si el pe frumoasa Irina in imaginea cu pricina.

Dintre toti barbatii din lumea asta, tocmai cel care urma sa se insoare cu Lady Gaga s-a gasit sa-i dea „like” Irinei in cea mai recenta postare online a ei. Si bineineteles ca gestul lui are o conotatie speciala, atat timp cat si el s-a aflat pana de curand in cercul Gaga-Bradley-Irina, iar acum da semne ca vrea sa se razbune cumva pe fosta lui logodnica din simplul motiv ca, in ultimele luni ale idilei lor, ea era mai apropiata de partenerul ei de platou, adica de Bradley Cooper, decat de partenerul ei de viata, adica de Christian Carino.

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie