30.11.2019
Sunt fotomodele, dar cu burta! Doua australience in bikini au pornit „revolutia” in domeniu
Vedete pe retelele de socializare ca „influenceri”, australiencele Ariella Nyssa si Karina Irby isi castiga din ce in ce mai multi admiratori prin curajul de a poza in ipostaze sexy, in bikini, in ciuda faptului ca nu poseda calitatile de model de care ar avea nevoie in mod normal.

,,Hai sa invingem standardele de frumusete!” e mottoul pe care Ariella Nyssa il are pe Instagram. O idee calauzitoare, care i-a atras insa si numeroase critici din partea celora care sustin ca fotografiile provocatoare nu-si au locul in cazul ei. ,,Sa ai burta e ceva normal. Nu am nevoie de un abdomen six-pack pentru a fi frumoasa si nici nu folosesc photoshop-ul”, le-a raspuns Ariella.

Totusi, simtindu-se discriminata, australianca a decis, la un moment dat, sa-si intrerupa prezenta pe „social media”, pentru a reveni apoi in forta, cu acelasi mesaj. „E ridicol, ar trebui sa ne simtim toti la fel de frumosi pentru a purta imbracaminte de la toate marcile. De ce anumite branduri ne fac sa ne simtim prost daca nu reprezentam idealurile lor in ceea ce priveste frumusetea unui corp?”, a precizat Ariella Nyssa, refuzata de nenumarate ori in cariera de model tocmai din cauza felului in care arata.

La randul ei, Karina Irby are si ea o burta atipica pentru un model, detaliu care n-a impiedicat-o sa stranga peste 1 milion de „urmaritori” pe Instagram. Recent, dupa ce a constatat ca s-a ingrasat cu vreo 10 kilograme, Karina a spus ca „nu s-a simtit niciodata mai bine din punct de vedere mental si fizic”.  

 „Pe masura ce ma maturizam, castigam in greutate, iar formele mi se schimbau. Am simtit multa presiune asupra mea in incercarea de a-mi pastra corpul de adolescenta. Nu numai ca a fost total nesanatos, dar nici nu s-a potrivit cu felul meu de-a fi”, a completat Karina.

Sursa foto: protv.md, Instagram.com

Articole din aceeasi categorie