20.11.2020
Sora Olgai Buzova, Anna, a suferit un atac cerebral! „Este o stare foarte cumplita”

Olga Buzova a trecut recent printr-o situatie mai complicata, cand sora ei a suferit un accident vascular cerebral.

Citeste si :  Cunoscuta actrita Elena Yacovleva si fiul sau victimele criticilor din cauza tatuajelor

Anna este si ea foarte activa pe retelele de socializare, acolo unde are peste un milion de urmaritori. Bloggerita, in varsta de 32 de ani, si-a anuntat urmaritorii ca a avut un accident vascular cerebral. Ea a vorbit despre acest lucru pe pagina sa de Instagram, explicand ca nu fusese atat de activa in retelele de socializare recent din cauza problemelor de sanatate. Din fericire, Annei i s-a acordat asistenta necesara la timp, astfel incat deja isi revine si poate vorbi si „chiar sa spuna framantari de limba”.

„Chiar nu-mi plac postarile de jale, despre situatii dificile din viata ... li se intampla tuturor si, bineinteles, concentrarea atentiei asupra lor inseamna intoarcerea la ele din nou si chiar aprofundarea in ele. Dar, din moment ce multi m-au pierdut si sunt ingrijorati, va voi spune pe scurt ce s-a intamplat cu mine. Joi dimineata (acum mai putin de o saptamana in urma), am avut un accident vascular cerebral. Slava Domnului, asistenta medicala a fost asigurata rapid, Kostya m-a dus ca fulgerul la cea mai apropiata clinica de la un neurolog (poate in ambulanta mi-au spus sa beau valeriana si sa ma culc), si pot deja sa vorbesc si chiar sa spun framantari de limba cu voce tare, de asta mi-am facut griji, dintr-un anumit motiv, cea mai mare teama - de a nu-i putea spune unei persoane dragi ca o iubesc. Nici macar nu mi-a fost foarte frica de o fata asimetrica (desi, nu seamana cu mine - Imi place, fiind sanatoasa, sa gasesc un defect in fata si asimetria unuia o alta zona), si lipsa de sensibilitate in bratul si piciorul drept ... dar a fost atat de important pentru mine sa le spun celor din familie ca nu ii voi parasi nici o secunda, nu le voi da drumul mainii mele si ca ii iubesc foarte, foarte mult !!! Aceasta este, totusi, o stare foarte cumplita, cand intelegi totul, incerci sa spui, dar nu poti ... Apoi am vrut urgent sa vorbesc cu mami, tati, sora si sa le spun ca ii iubesc mai mult decat oricine altcineva.

Morala acestei fabule este dupa cum urmeaza - nu zgarciti cuvintele de dragoste cine stie cum va fi in viata, nici eu nu am planificat sa am un accident vascular cerebral.

Acum sunt in reabilitare si visez sa ma intorc la ritmul meu obisnuit cat mai curand posibil, dar inteleg ca este prea devreme pentru a ma recupera complet si, in cele din urma, pentru a ma iubi si a nu mai fi enervata pe fleacuri. Si in comparatie cu ce mi s-a intamplat joi si vineri, absolut totul mi se pare un fleac, sincer!

Sustinerea colosala a familiei si a prietenilor mei este, in general, de nepretuit simi se pare ca mi-am revenit atat de repede doar datorita increderii lor in mine si ca totul va fi bine. Va iubesc foarte mult! Foarte, foarte! Si o voi spune cat mai des posibil 

Ai grija de tine si de cei dragi”, a notat tanara, in descrierea postarii.

In doar cateva ore, postarea Annei a adunat peste 30 de mii de like-uri si sute de comentarii cu mesaje de sustinere din partea internautilor.

Anna este sora mai mica a Olgai Buzova. Acum Anna Buzova este cunoscuta pentru ca se ocupa de afaceri. Diferenta de varsta dintre cele doua e de doi ani si tinerele au o relatie prietenoasa.

Citeste si :  Data afara din magazin din motiv ca nu poarta marimea XS! In ce situatie s-a pomenit vloggerita Katy Black in trimestrul III de sarcina

Sursa foto: Instagram

Articole din aceeasi categorie