23.05.2020
Sofia Vergara, despre cel mai mare complex al ei: "Simteam ca arat ca o bunicuta"

E considerata de ani de zile una dintre cele mai sexy si mai dorite femei de pe planeta, dar a avut de multa vreme un complex: stia ca e nevoita sa poarte ochelari, dar ii evita.

Am fugit ani de zile de ochelari, pentru ca simteam ca arat ca o bunicuta, dar aveam nevoie de ei”, declara Sofia pe Instagram. Actrita si-a gasit modele care sa o avantajeze si s-a pozat in aceasta ipostaza, la fel de sexy ca pana acum. 


Putini stiu ca Sofia a accepat cu greu sa intre in lumea showbiz-ului. Si asta doar dupa ce profesorii ei de la Scoala Catolica si-au dat acordul ca ea sa apara intr-o reclama pentru o bautura carbogazoasa in care era incredibil de sexy.

Avea in acele vremuri 17 ani si, de atunci, Sofia a facut istorie in modelling si inca mai face. A devenit actrita, om de televiziune si chiar femeie de afaceri. Vergara o interpreteaza azi pe Gloria Delgado-Pritchett in serialul ABC Modern Family, rol pentru care a fost nominalizata la patru premii ale Golden Globe, patru Primetime Emmy Awards si sapte Screen Actors Guild Awards. Mai mult, in 2014, a fost clasata pe locul 32 in topul celor mai puternice femei din lume de catre Forbes.

Articole din aceeasi categorie