02.08.2020
So hot! Rio din celebrul serial „Casa de papel” si-a bucurat fanele cu o fotografie provocatoare

Actorul Miguel Herran este foarte activ pe pagina sa de Instagram, aratandu-le admiratorilor sai cu ce se ocupa si cum isi petrece timpul liber. Recent, tanarul de 24 de ani s-a fotografiat in oglinda, iar imaginea a fost indragita de sute de adolescente de pe Internet.

Citeste si :  Ca o adevarata familie! Afla ce relatii au actorii din „Casa de papel” in realitate

Miguel a publicat pe pagina sa o noua imagine care a stranit multe reactii, mai ales din partea domnisoarelor. Barbatul a pozat topless, iar in fotografie poate fi admirat corpul lui de zeu. Acesta nu doar ca are umeri lati si bicepsi bombati, ci si un abdomen bine lucrat.

Totusi, se pare ca Rio este de alta parere. El a notat sub publicatia sa un text in care spune ca abia in aceste momente, se accepta pe sine si pe trupul sau: „Cred ca pentru prima data in viata mea m-am uitat in oglinda si m-am acceptat. Cred ca pentru prima data nu-mi pasa daca nu-ti place aceasta fotografie... Aceasta este pentru mine... sa nu uit niciodata ca succesul personal este in acceptarea de sine si nu in cel al altora.”

Indiferent de ce a scris Herran in postare, urmaritorii lui i-au inundat sectiunea cometariilor cu cuvinte de admiratie si de laude. Unii i-au spus ca este frumos, iar altii s-au mirat ca tanarul nu isi adora trupul sau. „Cuvantul PERFECT nu este destul ca sa te defineasca, esti mai mult decat atat.”, „Dar cum sa nu iti placa corpul tau? E fenomenal” si „Eu ador aceasta fotografie”, au mentionat internautii. Se pare ca fanii il sustin si il admira pe Miguel pentru cine este si ce face.

Poza actorului  a fost apreciata de 1,3 milioane de utilizatori ai Instagramului.

Citeste si :  „Stockholm” din Casa de Papel, intr-o ipostaza care i-a surprins pe fani. A renuntat la haine si a pozat nud

Sursa foto: Google.com, Instagram.com

Articole din aceeasi categorie