29.06.2020
Si Nelly Ciobanu a facut o sedinta foto in lanul de levantica. Artista arata fantastic

Daca tot campurile mov au fost pana acum deschise - multi au mers sa faca sedinte foto in florile de levantica. Printre acestia se regaseste si artista Nelly Ciobanu.

Citeste si :  Victoria Lungu, Nelly Ciobanu, Lenuta Gheorghita si Dianna Rotaru - intr-o colaborare inedita! Artistele au lansat piesa „SALVATORI AI OMENIRII”, dedicata medicilor! 

Intr-o tinuta alba si inconjurata de multa culoare, Nelly a pozat pentru noile sale imagini. Aceasta le-a impartasit si cu fanii sai pe pagina personala de Facebook.

In acestea, blonda poarta un zambet pana la urechi si un machiaj lejer, ca de vara. Cantareata a apelat chiar la expertii in frumusete pentru a o ajuta sa arate cat mai bine.

 

,,Mă bucur că revenim la valori frumoase și pur omenești. Viața începe de la lucruri simple'', a scris vedeta in postare. De asemenea, aceasta a apreciat si munca celor care au participat in procesul de fotografiere, notand ,,vreau să mulțumesc din suflet unor profesioniști, care-și cunosc bine meseria și care au făcut parte din aceasta ședință foto.''

Una dintre imaginile publicate a adunat aproape 200 de like-uri. Admiratorii interpretei i-au spus in comentarii  cat de mult o admira si cat de frumoasa este. ,,Artista Moldovei. Te admir din suflet'' si ,,Frumoasa la chip și la suflet'', au notat cateva fane.

Citeste si :  FOTOGRAFIE RARA CU NELLY CIOBANU SI FIICA EI – MIRELA. CAT DE MULT A CRESCUT ADOLESCENTA

Surse foto: Google.com, Facebook.com

Articole din aceeasi categorie