06.04.2021
Sharon Stone, despre avortul facut la 18 ani: ”Am sangerat zile intregi”

Sharon Stone, in varsta de 63 de ani, a vorbit deschis despre traumele care i-au schimbat viata. Actrita a povestit in memoriile sale, ”The Beauty of Living Twice”, ca a decis sa faca avort dupa ce a ramas insarcinata cu primul ei iubit.

Vedeta de la Hollywood povesteste ca la varsta de 18 ani a avut o relatie destul de serioasa si, pentru ca educatia sexuala nu era tocmai punctul forte, a ramas insarcinata, moment in care a decis sa nu pastreze copilul. In urma interventiei, vedeta s-a confruntat cu probleme, dar nu a cerut ajutorul familiei sau prietenilor.

Cristina Croitoru calatoreste in timp - bomba anilor '90. Flexibila, cu parul cret si machiaj aprins. Vezi transformarea artistei - VIDEO

La varsta de 43 de ani, indragita actrita a suferit un accident vascular cerebral. De atunci, vedeta este convinsa ca acela a fost momentul care i-a schimbat viata si cariera. Timp de sapte ani, Sharon Stone a incercat sa isi gaseasca de munca, iar in paralel lupta pentru custodia fiului ei, Roan (20), pe care nu a reusit sa o obtina. In prezent, ea si fiul ei s-au apropiat si locuiesc impreuna alaturi de cei doi baieti mai mici pe care vedeta i-a adoptat: Laird (15) si Quinn (14).

Articole din aceeasi categorie