19.12.2022
Shakira si-a dorit sa aiba si o fetita cu Pique, lucru pentru care a facut mari eforturi

In plin scandal cu starul FC Barcelona, aflam inca un secret al cantaretei originare din Columbia.

Desi Shakira si Gerard Pique sunt parintii a doi baieti, Milan si Sasha, se pare ca artista sud-americana visa sa aiba si o versiune... mini-me. Adica o fetita pe care s-o alinte, s-o imbrace ca pe o papusa si pe care s-o invete sa cante si sa danseze. Desi nu a vorbit prea des despre acest vis al ei, columbianca a amintit, in cadrul unui interviu acordat cu ceva timp in urma pentru presa spaniola, despre marea ei dorinta de-a avea si o fata cu jucatorul de fotbal.

"Va fi un cadou pentru Milan sa aiba un frate", spunea Shakira, in timp ce era insarcinata cu al doilea copil si aflase deja ca va aduce pe lume tot un baietel. "Mi-ar placea sa am o fata intr-o zi, dar vom vedea, nu se stie niciodata ce se va intampla. Deocamdata sunt fericita, pentru ca si eu iubesc baietii", a declarat ea la vremea respectiva.

Potrivit presei iberice, Shakira chiar a depus eforturi mari pentru a-si vedea visul implinit. Mai precis, in urma cu doi ani, artista sud-americana a mers la o clinica specializata in planning familial si probleme de fertilitate, unde a urmat un tratament sub pseudonimul Sila Prieto, pentru a-si ascunde identitatea. Desi nu a avut succes la momentul respectiv, poate si din cauza varstei, se crede ca si acum inca isi mai doreste sa aiba un al treilea copil.

"Shakira inca n-a renuntat la dorinta ei de-a deveni din nou mama. Ba chiar i-ar placea foarte mult, desi stie ca sansele sunt mici, iar acum, fara partener, cu atat mai mult. Insa, daca ar gasi persoana potrivita, nu ar exclude aceasta varianta", relateaza cotidianul spaniol "El Nacional".

Cert e ca si Gerard Pique a luat in calcul ca ar putea fi din nou tata, dorindu-si chiar un copil cu noua sa partenera de viata, Clara Chia. Daca lucrurile se vor imbunatati intre ei, dupa atatea obstacole si presiuni, ramane de vazut cum va evolua relatia lor.

Articole din aceeasi categorie