22.09.2022
Shakira rupe tacerea in legatura cu despartirea „dificila” de Gerard Pique: „ S-a transformat in ceva vulgar”

Dupa mai bine de un deceniu impreuna, Shakira si jucatorul de fotbal Gerard Pique s-au despartit brusc in vara. Ruptura a fost un soc pentru fani, mai ales ca cei doi au si copii impreuna.

Artista incearca astazi sa se impace cu acest episod intunecat din viata ei.  Vedeta spune ca „detaliile” povestii lor „sunt cumva prea private pentru a fi impartasite”, deoarece totul „este atat de nou”.

„Pot sa spun doar ca am pus tot ce aveam in aceasta relatie si am facut totul pentru  familia mea”, insista ea, mentionand ca si-a schimbat stilul de viata „nomad” pentru a ramane la Barcelona pentru cariera lui Pique.

shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg


 "Ca fotbalist, a vrut sa joace si sa castige titluri si a trebuit sa-l sustin. Adica unul dintre noi doi a trebuit sa faca un sacrificiu”, a subliniat ea. „Fie inceta contractul cu Barcelona si se muta cu mine in SUA, unde este cariera mea, fie trebuia sa fac eu asta. Si asa, unul dintre noi a trebuit sa faca acest sacrificiu. Si am facut-o eu. Mi-am pus profesia pe planul doi si am venit in Spania sa-l sustin ca sa poata juca fotbal si castiga titluri. A fost un sacrificiu din iubire”, a adaugat Shakira. „Astfel, copiii mei au reusit sa aiba o mama prezenta si am obtinut aceasta legatura uimitoare cu ei, care este de neintrerupt”.

Articole din aceeasi categorie