18.05.2020
Sex simbolul Jude Law de nerecunoscut la un an dupa ce a facut furori in slipii minusculi albi din Young Pope

La un an dupa scena intrata in istorie din Young Pope, in care Jude Law apare la plaja intr-o pereche minuscula de slipi, actorul si-a schimbat radical look-ul.

Imbracat sport, cu barba si caciula pe cap, Jude Law pare ca s-a adaptat perfect vietii in carantina :) Sex simbolul de la Hollywood si-a schimbat look-ul pe perioada carantinei, insa fanele lui au cazut de acord ca actorul arata spectaculos oricum. 

Jude Law a fost surprins de paparazzi in vreme ce venea de la cumparaturi, incarcat cu doua sacose. Actorul se afla in carantina cu sotia sa Phillipa Coan. Jude Law este la a doua casatorie si are 5 copii cu femei diferite. Fidelitatea nu este chiar o calitate a sa.

Actorul a mai fost casatorit cu actrita Sadie Frost, alaturi de care are trei copii, Rafferty, Iris si Rudy.

Cei doi au divortat in 2003, dupa care Jude Law a intrat intr-o relatie cu Sienna Miller. In 2007, actorul a mai facut un copil, Sophia, cu modelul Samantha Burke. 

In 2014, starul din ”Sherlock Holmes” a avut o scurta relatie cu Catherine Harding, care i-a daruit al cincilea copil. 

Acum, se pare ca Jude Law si-a gasit perechea ideala in persoana Phillipei Coan, cu care s-a logodit in luna februarie a acestui an, dupa o relatie sentimentala de patru ani. 

 


Articole din aceeasi categorie