29.07.2020
Senzuala, provocatoare si extrem de frumoasa. Iata ce imagini a publicat cantareata Eva Timus

Tanara de aproape 18 ani, cunoscuta pentru prestatiile sale de la show-urile „Romanii au talent” si „Golos deti”, a publicat recent cateva fotografii care au starnit multe reactii in sectiunea comentariilor. Eva le-a aratat urmaritorilor sai cat de sexy poate fi.

Citeste si :  Si-a luat fanii prin surprindere. Ce anunt important a facut interpreta Eva Timus  

Imbracata doar intr-o braletta alba si intr-o pereche de blugi gri, Timus a pozat pentru cea mai recenta postare a ei. Adolescenta si-a scos in evidenta cele mai deosebite trasaturi ale sale, folosind un machiaj simplu si purtand parul cat mai lejer. 

„Sa ne uitam acum la comentariile furioase”, a notat interpreta pieselor „Sugar daddy” si „Ai pierdut” in descrierea publicatiei sale. 

In imagini, fanii si prietenii Evei au observat ca vedeta este extrem de senzuala, mai ales ca danseaza intr-un mod provocator. Multi dintre ei au admirat-o in comentarii, notand tot felul de complimente si cuvinte de lauda, si nu invers, asa cum credea Timus. „Wow”, „Sunt socat”, „Esti o zeita” sau „Minunata” si „Frumoasa” sunt doar cateva dintre cele 252 de mesaje.

Fotografiile si clipuletele video ale tinerei au fost apreciate de aproape 32 de mii de internauti.

Eva Timus este o adolescenta nascuta pe 12 octombrie 2002, in orasul Chisinau. Aceasta s-a facut cunoscuta datorita vocii sale deosebite si participarii la mai multe concursuri si emisuni muzicale.

Citeste si :  Piesa noua de la Eva Timus. Interpreta a lansat „Sugar Daddy”

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie