08.04.2021
Se pare ca Chisinaul nu este singurul oras aglomerat. Dorian Popa si-a lovit masina: „Imi vine sa imi dau cu pumnii in cap”. Cum arata acum bolidul de lux

Si vedetele au parte de zile proaste. Dorian Popa si-a lovit masina in parcare si a povestit totul pe vlog, unde le-a aratat fanilor cat de mare este dauna.

Se pare ca Chisinaul nu este singurul oras in care nu ai pe unde sa mergi din cauza masinilor numeroase, unele parcate neregulamentar. Vloggerul de peste Prut, Dorian Popa, a avut parte de o experienta neplacuta la inceputul acestei saptamani. Acesta si-a lovit bolidul chiar dupa ce facuse o vizita la reprezentanta Mercedes, pentru cateva detalii legate de masina.

Momentul in care „Mrs Sri Lanka” este agresata pe scena de o fosta detinatoare a titlului pe motiv ca ar fi divortata - VIDEO

Dorian a povestit in vlogul sau ca in timp ce incerca sa iasa din parcare, a incercat sa se „strecoare” pe langa o masina care era parcata neregulamentar. Pentru ca nu a vrut sa deranjeze cu claxone, Dorian s-a gandit ca va putea sa treaca incet pe langa celelalte automobile parcate, dar din cauza faptului ca conduce o masina prea mare, acesta a lovit cu bara din fata a Mercedesului, carligul de remorcare al unei alte masini parcate regulamentar.

S-a lasat cu multi nervi si pareri de rau in acea zi pentru Dorian, care spune ca a fost avertizat de prieteni ca e dificil sa circule in Bucuresti cu un jeep, din cauza traficului aglomerat.

Mai multe detalii vezi in vlogul artistului.

Pana unde poate sa ajunga aceasta vedeta? Cardi B - intr-o salopeta care ii lasa la vedere bustul inconfundabil

Sursa foto, video: YouTube, Instagram

Articole din aceeasi categorie