09.06.2021
Scandal in showbizul rusesc! Cearta care s-a iscat intre Kirkorov si producatorul interpretei Loboda risca sa afecteze toti artistii: „Anterior, in Caucaz, astfel de oameni erau dezmembrati pentru frigarui”. Vezi care e motivul

Cea mai scandaloasa decernare a premiilor MUZ-TV a trecut, dar conflictele raman si se aprind tot mai mult. Acum, regele pop si producatorul Svetlanei Loboda au intrat intr-o lupta in mediul online.

Toata lumea stia ca evenimentul de la MUZ TV va fi unul spectaculos, dar nimeni nu si-a dat seama ca va fi atat de tare! Sarbatoarea a provocat o adevarata revolutie in lumea spectacolului, in care vedetele „vechii scoli” si „bobocii” se lupta zid la zid. Dar nu numai diferenta de varsta si „experienta de lucru” a servit drept motive pentru dezacord - artistii nu au putut ajunge la un consens cu privire la minoritatile sexuale.

Citeste si :  Odata ce a venit vara, vrei sa te bronzezi si sa petreci cat mai mult timp la soare. Afla ca razele solare pot duce la aparitia uneia dintre cele mai de temut boli - CANCERUL de piele. Ce spune Veronica Vizdoaga, medic dermatolog-cosmetolog: „La noi lipseste ritualul de protectie solara” - VIDEO

Roskomnadzor a decis sa organizeze o investigatie a Premiului MUZ-TV pentru promovarea homosexualitatii. Motivul pentru aceasta a fost comportamentul lui Filip Kirkorov si David Manukian. Vedetele au ajuns pe covorul rosu intr-o masina decapotabila de nunta, insotiti de foarte multi barbati pe jumatate goi, cu trandafiri in maini. Regele popului era imbracat intr-un costum alb, iar imaginea lui Filip a fost asociata involuntar cu tinuta miresei. Pe langa acestea, Kirkorov a fost foarte romantic in acea seara: nu l-a parasit nici pentru o clipa pe Dava si il imbratisa intentionat in fata camerelor.

Citeste si :  Iurie Sadovnic dintr-o alta perspectiva! Ce spune interpreta Patricia Paulenco care era vecina cu maestrul: „De fiecare data cand ne intalneam sau la etaj, sau afara, imi saruta mainile si imi facea ziua mai frumoasa” - VIDEO 

Daca utilizatorii si-au impartasit emotiile si opiniile despre tandemul Kirkorov-Manukian intr-un colt relativ retras al web-ului, atunci producatorul Svetlanei Loboda, Natella Krapivina, a facut-o chiar pe retelele sociale - si intr-o forma foarte nepoliticoasa.

„Panopticonul in forma sa cea mai pura. Anterior, in Caucaz, astfel de oameni erau dezmembrati pentru frigarui”, a scris Krapivina.

 

Citeste si :  „Doinita are toate calitatile pamantului moldovenesc.” Un nou duet muzical intre Doinita Gherman si Valeriu Motovilnik - VIDEO

Filip Kirkorov a aparut pe intr-un story de pe Instagram foarte furios, in care a vorbit urat despre Loboda, dar si despre producatorul ei. Regele popului a numit-o pe Krapivina o persoana cu duble standarde si a amenintat cu faptul ca viata e un boomerang.

„Tot nesfarsitul isi gaseste sfarsitul ... De astazi nu mai sunt producatorul Svetlanei Loboda si nu vreau sa am nici cea mai mica relatie cu lumea  showbizului", a scris Krapivina pe Instagram.

 

Citeste si :  Kate Moss, la fel de frumoasa ca in tinerete si la 47 de ani! Care e secretul ei

Femeia a lucrat cu Svetlana timp de 11 ani, datorita Natellei Krapivina, Loboda, care era una dintre solistele trupei VIA Gra, iar ulterior si-a continuat cariera solo. Scandalul ar putea imparti showbizul rusesc in doua parti. Avocata vedetei, Katia Gordon, a scris deja o postare pe Instagram, sustinand-o public pe Natella Krapivina.

„Noi nu suntem prietene. Ne-am vazut de cateva ori. Dar astazi, vreau sa spun ca Natella Krapivina, dupa parerea mea, a facut-o artista pe Loboda. A spus ce gandea si a plecat. Kirkorov poate citi mult timp textul pregatit pe fundalul hotelului „Parus”. Natik, esti un talent si o persoana libera. Kirkorov si compania lui au transformat spectacolul intr-un vestibul, in care cineva nu vrea sa respire si nu poate ”, a remarcat Gordon cu admiratie.

Au fost si din cei care l-au sustinut pe regele scenei pop. De exemplu, Anna Sedokova a comentat cu cateva inimi sub postare, aratand astfel de partea cui era. Ksenia Sobchak, mereu dornica de afirmatii, dimpotriva, a incercat sa impace stelele, scriind: „Fil! Te iubesc pe tine si pe Natella! Nu va certati. A fost premiul scandalului”.

Citeste si :  Cum arata actrita Rebel Wilson dupa ce a slabit 30 de kilograme. Iata cum se alimenteaza vedeta 
Articole din aceeasi categorie