07.11.2019
Satula de batai, a vrut sa divorteze, dar s-a razgandit! Bianca Dragusanu si Alex Bodi - din nou impreuna
„Relatia mea cu Bianca s-a incheiat”, este anuntul socant facut de Alex Bodi in urma cu o saptamana. Dupa numai trei luni de la casatoria lor la starea civila, cei doi au decis ca este mai bine sa o ia pe „drumuri separate”. Totusi, Bianca si Alex Bodi au fost vazuti impreuna, tinandu-se de mana, chiar aseara la o gala importanta, acolo unde Bianca a primit un „premiu de excelenta”.

Bianca Dragusanu si Alex Bodi au socat pe toata lumea aseara cand si-au facut aparitia zambind, ca doi indragostiti, la un eveniment care a avut loc la Palatul Parlamentului. Se pare ca Bianca l-a iertat pe Bodi dupa toate certurile din ultimele trei luni, care facusera relatia lor din ce in ce mai tensionata. Tabloidele au scris ca Bianca a fost cea care a depus actele de divort, dupa mai multe acte extrem de violente din partea sotului sau.

Imbracati la patru ace, cei doi au zambit si s-au purtat ca si cum nimic rau nu s-ar fi intamplat intre ei.

Imbracata intr-o rochie neagra de gala, din dantela, decoltata si mulata pe trupul ei de sirena, Bianca Dragusanu a atras toate privirile. 

„Relatia mea cu Bianca s-a incheiat. Am constatat ca nu avem intentii comune, am considerat amandoi ca este mai ok. Am depus actele de divort, termenul este pe 2 decembrie, avem cateva zile de gandit, dar noi doi am considerat ca cel mai este sa o luam pe drumuri separate ca nu ajungem la un punct comun. Am ajuns la un nivel prea inalt al relatiei si decat sa ajungem la alte finaluri sau sa ne compromitem, ca suntem oameni maturi, am considerat ca este mai bine sa evitam”, spunea in urma cu o saptamana Alex Bodi pentru Spy News.

Bianca Dragusanu urma sa dezvaluie si ea prin ce a trecut in anul de relatie cu Alex Bodi, insa cel mai probabil ca s-a razgandit si cei doi s-au impacat intre timp.

Sursa foto: Protv.ro

Articole din aceeasi categorie