23.06.2022
Sandra Bullock spune ca e epuizata si va lua o pauza de la actorie. „Nu vreau sa fiu datoare programului nimanui”

Sandra Bullock a dezvaluit ca se simte „atat de extenuata” si este pregatita sa revina la viata alaturi de cei doi copii ai sai, Louis si Laila.

Faimoasa actrita a declarat ca este gata pentru o pauza de la munca, potrivit The Hollywood Reporter, citat de HuffPost.

„Nu vreau sa fiu datoare programului nimanui, in afara de al meu,” a spus aceasta.

Masha Efrosinina nu comunica cu mama sotului ei deja de 20 de ani: „O tragedie mare in familia noastra”

Sandra Bullock spune ca este „atat de epuizata”

„Sunt atat de epuizata. Sunt atat de obosita si nu sunt capabila sa iau decizii sanatoase si inteligente si stiu asta,” a mai spus Bullock.

Intrebata fiind cat timp planuieste sa ia pauza de la actorie, aceasta a raspuns: „Chiar nu stiu”.

„Munca a fost intotdeauna constanta pentru mine si am fost atat de norocoasa,” a adaugat Bullock. „Mi-am dat seama ca poate devenea carja mea.”

Actrita a vorbit impotriva folosirii muncii in scopul validarii sinelui

Aceasta a spus ca munca o facea sa se simta ca si cum „deschidea frigiderul tot timpul si se uita dupa ceva ce nu era niciodata in frigider”. „Mi-am spus: `Inceteaza sa cauti asta aici pentru ca nu exista aici. O ai deja. Stabileste-o, gasesti-o si fii in regula cu lipsa muncii pentru a te valida`,” a mai spus actrita.

Jennifer Lopez, fara pic de machiaj la aproape 53 de ani. Cum arata actrita de la Hollywood fara filtre si editari - FOTO

Bullock a fost recent intr-un turneu de presa pentru cele mai recente filme ale sale, insa a dezvaluit ca expunerea publica nu ii vine natural.

„Ma ingrozesc cand vine vorba de presa, cand vine vorba de a fi in public si cand vine vorba de a face o sedinta foto,” a spus Bullock. „Pur si simplu ma prabusesc. Nu ma pricep la asta, dar ceea ce imi place este sa lucrez in tandem cu oamenii pentru a crea ceva.”

Actrita a vorbit in mod repetat despre dorinta sa de a se retrage din lumina reflectoarelor. In martie, aceasta a spus pentru CBS: „Vreau sa stau acasa. Deci nu ii fac nimanui care investeste intr-un proiect niciun favor daca spun ca vreau doar sa fiu acasa. Pentru ca alergam mereu la urmatorul lucru. Vreau doar sa fiu prezenta si responsabila pentru un singur lucru."

Articole din aceeasi categorie