22.11.2022
Robert Downey Jr. si-a surprins fanii cu cea mai recenta schimbare de look. Initial, multi nu l-au recunoscut pe covorul rosu la Governors Awards - FOTO

Robert Downey Jr. si-a surprins fanii cu cea mai recenta transformare de look. In weekend, starul din Avengers a aparut pe covorul rosu, impreuna cu sotia sa, Susan, la cea de-a 13-a editie a ceremoniei Governors Awards, dar initial multi nu l-au recunoscut.

Actorul din franciza „Sherlock Holmes” a renuntat la podoaba sa capilara si si-a ras complet parul. Pentru un nou rol.

Drew Barrymore, adevarul despre dependeta de alcool: „M-am simtit eliberata de tortura vinovatiei”

Dupa ce au aparut primele imagini cu Downey si look-ul sau neasteptat, fanii au reactionat pe retelele sociale pentru a-si exprima surprinderea.

„Robert Downey Jr chel m-a aruncat intr-o bucla”, „Am fost socat sa-l vad pe Robert Downey Jr chel”, „Initial nu l-am recunoscut”, sunt doar cateva dintre comentariile postate pe Twitter si Instagram.

Fosta iubita a lui Timati, Alena Shishkova - de nerecunoscut! Chipul modelului a suferit schimbari majore in urma injectarilor cu acid hialuronic - FOTO

Se pare ca Robert si-a lasat copiii sa-l tunda de Halloween pentru rolul din The Sympathiser, actorul nedorind sa poarte machiaj prostetic.

„Ce facem pentru munca noastra si pentru copii....”, a reactionat el.

Dupa 27 de ani, designerul Raf Simons isi inchide propriul sau brand: ce contributie a adus acesta in industria modei - FOTO

Robert John Downey, Jr. este un actor, producator, scenarist, cantaret si comedian american, dublu nominalizat la premiului Oscar, dublu laureat al premiului Globul de Aur si laureat al premiului BAFTA. El a debutat ca actor in filmul tatalui sau, Robert Downey, Sr. – Pound.

Articole din aceeasi categorie