09.10.2019
Renee Zellweger - spectaculoasa la premiera „Judy”. Cum arata acum vedeta
In varsta de 50 de ani, Renee Zellweger a impresionat la premiera filmului „Judy din Melbourne”. Actrita este intr-o forma fizica exceptionala, dupa ce in ultimii ani a abuzat de diverse proceduri estetice.

In urma cu cativa ani, Rene Zellweger abia daca isi mai putea misca fata dupa excesul de botox. Ii disparusera toate ridurile, insa abia daca mai putea zambi. Vedeta a socat atunci cu felul in care arata. La 50 de ani, Renee pare insa ca si-a mai recapatat din expresivitate, chiar daca specialistii spun ca apeleaza in continuare la diverse proceduri, mai mult sau mai putin invazive, pentru a-si pastra chipul tanar.

 Vedeta a facut furori pe covorul rosu la premiera din Australia a noului ei film, „Judy”. Filmul biografic ofera o perspectiva obiectiva, dar emotionanta asupra unei perioade cumva stranii din viata faimoasei actrite. In 1968, la 30 de ani dupa rolul din „Vrajitorul din oz”, legenda Holywoodului se lupta cu dependenta de droguri si cu dificultatile financiare.

Imbracata intr-o superba rochie neagra, mulata, cu un umar gol si cu un volan in partea de jos, Renee Zellweger a bifat o aparitie perfecta.

In trecut, vedeta a incercat sa le raspunda celor care tot insistau ca s-a schimbat prea mult din punct de vedere fizic.

„Ma bucur ca oamenii cred ca arat diferit. Traiesc o viata mai fericita, mai sanatoasa, mai implinita si cred ca acest lucru se vede. Vreau sa vorbesc despre asta pentru ca oamenii vor insista si se vor astepta la vreun adevar suprem.”, a spus actrita.

 

„Prietenii mei cred ca par mai sanatoasa, mai impacata. Multi ani nu am putut sa ma ocup cum trebuie de mine si am avut un program de viata haotic, care m-a afectat. Acum mi-am facut, in sfarsit, timp sa ma ingrijesc. Duc o viata linistita, fac alegeri sanatoase, iubesc, cresc din punct de vedere creativ. Oamenii nu ma stiu la 40 de ani. Nu ma stiu sanatoasa. Poate de aceea pentru ei arat ciudat.”, a mai spus actrita.

Sursa foto: Google.com


Articole din aceeasi categorie