19.09.2019
Regina Elisabeta nici nu vrea sa mai vorbeasca despre Meghan si Harry! Scandalul capata noi proportii
Vacanta de vara de la Balmoral a Reginei Elisabeta are in continuare ecouri in intreaga lume, iar in centrul atentiei sunt, si nu in sensul bun, Meghan Markle si Printul Harry.

Dupa ce presa din Marea Britanie a notat ca Regina s-a suparat foarte tare pe nepotul ei si pe sotia acestuia, deoarece au refuzat sa mearga alaturi de intreaga familie regala la Balmoral, acum noi detalii ies la iveala despre divergentele din sanul casei regale.

Din cate se pare, Ducii de Sussex i-au spus Reginei Elisabeta ca nu pot merge la Balmoral deoarece Archie este prea mic pentru astfel de deplasari, insa Meghan Markle si Printul Harry au plecat in vacanta in Franta alaturi de urmasul lor, iar suverana a aflat acest lucru si s-a enervat. Mai mult decat atat, Meghan i-ar mai fi spus Reginei si ca are de rezolvat unele indatoriri regale, dar din nou a mintit, Ducesa mergand, de fapt, la turneul de tenis US Open, pentru a-si sustine in finala cea mai buna prietena, pe Serena Williams.

Vizibil deranjata de toate minciunile pe care Ducii de Sussex i le spun pentru a nu se vedea cu ea si pentru a nu ajunge la Balmoral, Regina Elisabeta a luat o decizie radicala, care i-a surprins pe toti: le-a interzis tuturor celor prezenti la Balmoral sa vorbeasca despre Meghan Markle si Printul Harry.

„Ni s-a spus clar: «Puteti vorbi despre orice subiect, mai putin unul». «Brexit?», am intrebat noi. «Nu, Ducii de Sussex», ni s-a raspuns”, a spus o sursa pentru Daily Express.

Articole din aceeasi categorie