26.06.2020
Refuza sa se penseze, desi este adesea criticata online din cauza modului in care arata. Care este meseria ei

Sophia Hadjipanteli are un stil excentric, care a atras atentia atat utilizatorilor de pe retelele sociale, cat si presei mondene.

Tanara este blonda si este posesoarea unor ochi albastri superbi, insa nu acestea sunt atuurile sale. Sophia a devenit o adevarata celebritate in mediul online datorita faptului ca refuza sa se penseze.

Forma sprancenelor, modul in care sunt conturate si aranjate ne influenteaza mult aspectul fetei. In functie de acest aspect putem avea o fizionomie mai agresiva sau o privire mai dulce, de copil.

De profesie model, Sophia este perfect constienta de faptul ca sprancenele sale groase, unite si foarte proeminente nu ii incanta pe multi, iar modul in care arata este adesea motiv de glume si rautati. Cu toate acestea, tanara de 23 de ani si-a propus sa profite de valul de celebritate si sa transmita un mesaj puternic. 

„Eu cred ca fata mea arata mult mai bine asa. Altii nu sunt de acord, dar acest lucru  neste perfect ok", a declarat Sophia.

„Am o singura spranceana pentru ca asa am ales. Sunt cine sunt pentru ca asa vreau sa fiu", a mai adaugat ea. 

Modelul incearca sa le transmita tuturor ca sunt liberi sa arate fix asa cum isi doresc. Cel mai important, considera ea, este sa nu asculte ceea ce spun cei din jur, mai ales daca se simt bine in pielea lor.

Sophia Hadjipanteli este orinara din Cipriu, insa locuieste in Marea Britanie. In ciuda faptului ca mesajul ei este unul pozitiv si incurajator, tanara este nevoita sa faca adesea fata abuzurilor online.

„Nu imi place atentia negativa. Primesc multe amenintari cu moartea. (…) Incerc sa nu citesc multe dintre ele”, a declarat Sophia in cadrul unui interviu acordat unui post britanic.

Pentru ca a avut incredere in fortele proprii si nu a renuntat atunci cand toti au criticat-o, ea a reusit sa isi transforme look nonconformist intr-un avantaj. Astfel, modelul a pozat pentru mai multe reviste cunoscute de fashion, precum Guess, Vogue Italia si pentru colectia Rihannei, Savage X Fenty.

Articole din aceeasi categorie