21.11.2019
Reactia unui cunoscut interpret din Romania dupa ce presa l-a cuplat cu Cleopatra Stratan: „Da, suntem impreuna, dar...”
Edward Sanda si Cleopatra Stratan arata bine in videoclipuri, insa unii spun ca ar forma un cuplu perfect si in viata privata.

Edward Sanda s-a amuzat copios la inceputul acestei saptamani. Artistul descoperit de Randi, care a impresionat facand duet cu Ioana Ignat pentru piesa Doar pe a ta, a reactionat pe retelele sociale dupa ce presa a scris ca el si Cleopatra Stratan au o relatie care a depasit sfera profesionala.

Aflat in culisele unei emisiuni televizate, artistul a comentat zvonurile din presa alaturi de Amna. Cantareata l-a luat la intrebari dupa ce a citit articolele din mediul online.

„Mai Edy, cu cine te-ai mai combinat? Doamne fereste! Bai oameni buni, voi n-aveti ce face?”, s-a intrebat retoric, Amna.

Raspunsul lui Edward Sanda a venit imediat, artistul confirmand relatia... strict profesionala cu Cleopatra Stratan.

„Da, suntem impreuna, dar pe piesa”, a spus artistul intr-un Insta Story postat de Amna.

Cleopatra Stratan, care marti seara a fost premiata in cadrul galei Moldova Music Awards, a distribuit povestea pe contul ei de Instagram. Ea nu a comentat in niciun fel articolele din presa, insa aceasta postare poate fi un mesaj ca este de aceeasi parere cu Edward Sanda.

Cleopatra Stratan si Edward Sanda au colaborat la cateva piese, dintre care cea mai cunoscuta fiind Cozonac.

Sursa foto: @edwardsandaofficial/@cleopatrastratan

Articole din aceeasi categorie