11.06.2021
Reactia actorului Michele Morrone dupa ce s-a speculat ca ar avea alta orientare sexuala

Zilele trecute, Michele Morrone si-a pus fanii pe ganduri dupa ce a postat o fotografie la bustul gol, in piscina, in bratele unui barbat. Mai mult, langa imaginea in care apare cu actorul Simone Suninna, Michele a scris textul “Sunt un mincinos”.

Starul din filmul “365 DNI” are peste 12,7 milioane de fani pe contul de socializare, asa ca reactiile nu au intarziat sa apara. Unii dintre urmaritorii lui Morrone s-au intrebat daca actorul si-a schimbat orientarea sexuala. “Stai putin, tu esti gay?”, “Doamnelor, se pare ca am mai pierdut unul”, “Sunt confuza!”, “Imi poate explica si mie cineva ce e asta?”, “Nu-mi spune ca esti gay…”, sunt doar cateva dintre comentariile postate de internauti. 

Dupa ce a facut valva cu postarea sa, Michele Morrone a reactionat printr-un filmulet pe care l-a pus la Stories. 

“In dimineata asta, echipa mea m-a trezit cu un telefon. Mi-au spus ca sunt foarte multe articole in media dupa postarea mea cu Simone. El mi-a devenit un prieten foarte bun, suntem ca fratii si filmam impreuna pentru o productie. Prieteni, este doar o poza. Nimic mai mult. Si apropo de asta sa stiti ca sunt un mare fan al comunitatii LGBT, dar aici vorbim de o poza normala. Nu e nicio destainuire. Referitor la faptul ca am scris ca sunt un mincinos… actorii asa sunt, de asta am scris asa. Un actor e un mincinos pentru ca joaca rolul unei alte persoane. (…) Imi pare rau pentru aceasta confuzie. Nu am vrut sa iasa asa”, spune actorul in varsta de 30 de ani. 

Michele Morrone a fost casatorit cu stilista libaneza Rouba Saadeh. Cei au impreuna doi baieti: Marcus, in varsta de 6 ani, si Brado care are 4 ani.

Articole din aceeasi categorie