13.04.2021
Razboi intre Kim Kardashian si Kanye West. Ce ii cere rapperul actritei prin instanta

Kanye West a intentat un proces impotriva lui Kim Kardashian in care ii cere „custodie comuna". 

La inceputul anului, s-a aflat faptul ca scandalul din familia Kardashian - West nu poate fi rezolvat pasnic. Cuplul a decis totusi sa divorteze. Kim a depus documentele pentru divort, iar Kanye a venit cu un raspuns - a dat in judecata fosta sa sotie. Potrivit TMZ, acest document reflecta cerintele care le are si Kim. 

Fosta iubita a lui Ronaldo a atras toate privirile! S-a fotografiat intr-o tinuta care i-a innebunit pe fanii sai! Cum arata modelul

Kanye cere custodia comuna a copiilor lor: North, Saint, Chicago si Psalm. Nu este clar, de ce sa mearga in instanta daca Kim cere acelasi lucru si nu se opune deloc intalnirilor copiilor cu tatal lor, dar totul nu este atat de simplu. „Custodie comuna” nu inseamna ca timpul pe care mama si tata intentioneaza sa-l petreaca cu copiii va fi egal. Probabil, in documente, Kardashian a cerut mult mai multe privilegii si acest lucru l-a obligat pe Kanye sa mearga la masuri extreme si sa o dea in judecata.

Irina Rimes si-a hipnotizat toti fanii de sex masculin cu ultima sa aparitie! Imaginile provocatoare postate de vedeta au starnit un val de reactii

In media se speculeaza ca documentul este doar o incercare de a elabora un program clar de intalniri intre tata si copii. De asemenea, in documentele pe care le-a prezentat West, acesta nu are pretentii financiare impotriva lui Kim. In acelasi timp, rapperul insista: fiecare dintre participantii la procesul de judecata trebuie sa plateasca singur cheltuielile legale. 

Kim si Kanye s-au casatorit acum sapte ani. Povestea lor de dragoste parea ca va fi eterna. Kardashian isi adora sotul, il sustinea in tot si il apara de atacurile presei. Totul s-a „stricat" cand Kanye si-a inceput campania electorala - rapperul a incercat (fara succes) sa lupte pentru presedintia Statelor Unite, a plans si a strigat in toata tara si a povestit cum Kim era gata sa avorteze.

Citeste si :  E oficial! Kim Kardashian divorteaza de Kanye West. Vedeta a depus actele

Posterior bombat, abdomen tonifiat si talie de viespe - toate acestea nu erau acum 6 ani. Cum arata Nicolle Trifan inainte sa se apuce de sport

Dupa aceea, bruneta a trebuit din nou sa-i ia apararea sotului, si a declarat ca West se confrunta cu o boala mintala. Cu toate acestea, puterile ei s-au epuizat rapid, in februarie, s-a anuntat oficial ca Kim a solicitat divortul.

Articole din aceeasi categorie