22.11.2019
Probleme in paradis? Sotia unui deputat din Moldova se plange pe Internet: „Sotul ma ameninta ca ma va lega si... Cum sa traiesti asa?”
Par o familie perfecta, dar iata ca sotia deputatului a decis sa-si verse amarul. Ei si unde altundeva decat in postarile pe Instagram, acolo unde urmaritorii si admiratorii fideli te vor sustine si indruma.

Este vorba despre sotia deputatului PD, Inna Sirbu, care are o pagina de Instagram destul de colorata. Inna este foarte activa aici si nu ezita sa faca postari, unele chiar sunt sponsorizate pentru a fi mai bine vizualizate. Se pregateste tanara mamica sa devina influencer? Nu stim cu siguranta, dar mai nou, sotia lui Sergiu Sirbu a dezvoltat o pasiune pentru... selfie-urile in parlament.

Ei bine, o spunem pe sleau, pagina ei de Instagram nu ne-a lasat indiferenti nici pe noi, asa ca am aruncat o privire. Pe langa portretele de familie, poze in costume de baie si rochii superbe, noua ne-a atras atentia o postare in care Inna se plange ca sotul ei insista ca ea ar fi prea slaba. „Cine si ce probleme are? La noi de exemplu in fiecare zi observatii ce tin de faptul ca sunt prea slaba. Sotul ma ameninta ca ma va lega si ma va hrani fortat. Cum sa traiesti asa?", si-a intrebat Inna cei peste 1000 de urmaritori.

Acestia au intrebat-o imediat ce greutate are. „52 de kilograme", a comunicat ea. Internautii s-au grabit s-o linisteasca si sa-i spuna ca are atat cat trebuie si e chiar perfect.

Amintim ca fostul membru PCRM, actual deputat PDM, Sergiu Sirbu, s-a casatorit cu jurnalista Inna Verejan in 2013. Cei doi au impreuna o fetita.

Sursa foto: Instagram.com

Articole din aceeasi categorie