07.06.2021
Probleme in paradis? Ksenia Borodina a recunoscut ca nu-l poate ierta pe sotul sau, Kurban Omarov. Vezi care este motivul problemelor din familie

Ksenia Borodina a confirmat inca o data ca in relatia cu sotul ei Kurban Omarov, nu totul este perfect. Intr-o conversatie cu fanii de pe instagramul ei, ea a aratat clar ca Kurban a facut ceva pentru care nu-l poate ierta.

Cu cateva zile in urma, Borodina a publicat o postare scurta motivationala dedicata fericirii femeilor, in care a aratat clar ca fericirea depinde exclusiv de o femeie. In comentariile din aceasta postare, a izbucnit o discutie despre situatia din familia Kseniei. Urmaritorii au incercat sa afle  daca zvonurile despre problemele cu sotul ei sunt adevarate, iar Ksenia a confirmat de fapt acest lucru.

Citeste si :  2000 vs 2021! Vedetele care in urma cu 20 de ani aratau complet diferit. Sunt de nerecunoscut 
Citeste si :  „Splendoare in oglinda". Nicole Cherry, selfie in costum de baie: cum au reactionat fanii cand au vazut poza

Ea a dat clar de inteles ca ar vrea sa dezvaluie toate detaliile, dar nu este inca pregatita sa o faca. Ksenia a scris un comentariu in care a explicat tot, dar apoi l-a sters. In acelasi timp, raspunzand la una dintre intrebarile urmaritorilor, care a incercat sa o convinga pe Ksenia sa mentina o relatie buna cu sotul ei, Borodina a mentionat ca a facut lucruri care nu pot fi iertate. In acelasi timp, ea nu a specificat la ce se referea exact si daca este vorba despre tradare. 

Citeste si :  Confesiunile unei stewardese: ”Am asistat la mai multe decese decat cereri in casatorie”

Sursa foto: Instagram 

Articole din aceeasi categorie