05.05.2021
"Printul Harry regreta interviul cu Oprah si decizia lui de a parasi familia regala". Cine face aceasta afirmatie?

Cei care il cunosc pe Harry stiu ca acesta este un tip care actioneaza impulsiv.

Printul Harry a fost atat de furios si ranit de modul in care a fost tratata sotia sa de catre familia regala, incat s-a folosit de interviul acordat lui Oprah Winfrey pentru a se elibera de toata aceasta frustrare. Insa, acum, mai ales dupa ce a experimentat moartea bunicului sau, Printul Philip, acesta a ajuns sa regrate actiunea sa, ba chiar se simte rusinat. Este ceea ce crede un expert regal care il cunoaste foarte bine pe printul de 36 de ani. 

Mireasa din Anglia VS mireasa din Republica Moldova. Make-up artista Dika Cheptene ne spune diferenta: „Grandoarea evenimentelor care se fac in Moldova, aici nu prea se mai pastreaza, respectiv totul este mai relaxat, mai usurel..." - VIDEO

Duncan Larcombe, autor al biografiei Prince Harry: The Inside Story, sustine ca a fost foarte apropiat de Ducele de Sussex din postura sa de editor regal si-l descrie ca fiind impulsiv, avand chiar el o poveste personala de genul acesta cu Harry. 

Este un tip impulsiv, isi arata imediat emotiile. Vede rosu in fata ochilor cand este furios. Am avut o neintelegere o data cu el, dar dupa ce fratele lui, William, a intervenit si i-a explicat totul, s-a calmat, si-a cerut scuze si am baut cate o bere impreuna, a explicat acesta pentru revista Closer. 

Meseria ii permite sa isi inteleaga fiica mult mai bine decat alte mame! Psihoterapeutul Cezara Dilevschi vorbeste despre afectiunile pe care le pot avea copiii pe viitor din cauza lectiilor online. „Copiii mai mici foarte mult obosesc, devin irascibili” - VIDEO

Duncan crede ca s-a intamplat la fel si-n cazul interviului acordat de el si de Meghan Markle lui Oprah. A fost ranit si furios in legatura cu experienta lui Meghan cu familia regala si s-a folosit de interviu pentru a se razbuna. Dar dupa ce s-a intors acasa, sunt sigur ca i-a parut rau, a regretat si s-a simtit penibil. Acum, trebuie sa faca fata consecintelor. Cred ca regreta ca a acordat acel interviu si poate si decizia lui de a parasi familia regala.

Articole din aceeasi categorie