04.05.2021
Printul Harry a lasat-o pe Meghan acasa si a petrecut cu Jennifer Lopez si Selena Gomez

Printul Harry a fost ovationat in picioare picioare dupa ce a salutat personalul medical in timpul unui discurs la un eveniment caritabil din  Los Angeles. Harry a marcat astfel prima sa aparitie publica de la inmormantarea printului Philip.

Harry s-a alaturat unuor vedetete de renume, precum Jennifer Lopez si Selena Gomez, in cadrul concertului Global Citizen’s Vax Live. Printul a ales sa mearga la aceasta manifestare chiar daca Meghan Markle, sotia sa insarcinata, a ramas acasa.

Harry a schimbat impresii cu oamenii din public si pledat pentru ca vaccinurile sa fie distribuite tuturor „In aceasta seara este o sarbatoare a fiecaruia dintre voi, a celor care s-au ocupat de vaccinari si a milioanelor de eroi din intreaga lume care s-au aflat in aceste vremuri in prima linie. Ati petrecut ultimul an luptand curajos si dezinteresat pentru a ne proteja pe toti. Ati slujit si v-ati sacrificat, v-ati pus in pericol si ati actionat cu curaj, stiind costurile. Va datoram recunostinta. Multumesc!”, a spus el.

Au militat, de asemenea, pentru vaccinare Ben Affleck, David Letterman, Gayle King, Jimmy Kimmel si Sean Penn.

Articole din aceeasi categorie