09.06.2021
Prima declaratie a Kseniei Borodina, dupa ce s-a zvonit ca sotul a inselat-o: „Voi nu m-ati lasat nici o secunda”

Zvonurile precum ca Kurban Omarov a inselat-o pe Ksenia Borodina au zguduit showbizul din Rusia.

De cateva zile, contul de Instagram al uneia dintre cele mai urmarite vedete din Rusia a incetat sa mai creeze continut in cantitatile anterioare. Ksenia Borodina a disparut cateva zile din mediul online, iar singurul mesaj pe care l-a transmis a fost ca nu stie ce sa le spuna urmaritorilor, sotul ei raspunzand evaziv pe pagina lui: „Spune cum este”.

Probleme in paradis? Ksenia Borodina a recunoscut ca nu-l poate ierta pe sotul sau, Kurban Omarov. Vezi care este motivul problemelor din familie

Totul a pornit de la unele comentarii pe care le-a scris prezentatoarea „DOM 2” la una dintre postarile ei, in discutiile cu fanii, dar pe care le-a sters ulterior.

Fiica lui Jean-Claude Van Damme, o adevarata aparitie. Cat de bine arata Bianca Bree la 30 de ani

In cele din urma, Borodina a aparut din nou pe instastory si le-a transmis internautilor multumiri pentru faptul ca au sustinut-o in aceste zile si le-a spus ca are o dispozitie buna.

Intre timp, Kurban Omarov publica diferite fotografii si videouri din activitatile lui zilnice, fara a comenta in vreun fel zvonurile privind infidelitatea lui in relatia cu Ksenia.

Au noroc de asa sotii! Vezi cine sunt si cum arata cele mai frumoase sotii ale rapperilor rusi precum Geegun, Basta, Mot si altii

Sursa foto, video: Instagram

Articole din aceeasi categorie