25.11.2022
Porecla adorabila pe care o avea Meghan Markle in copilarie. Mama ei si acum o striga asa

Este ducesa, sotie de print, mama si influencer. Are 41 de ani, dar mama sa tot o striga ca-n copilarie.

Iar asta pentru ca unele lucruri nu se schimba niciodata.

Iar porecla lui Meghan Markle din copilarie este atat de diferita de porecla pe care i-a ticluit-o Regele Charles Ducesei de Sussex.

Recent, a iesit la iveala faptul ca actualul monarh o poreclise pe nora sa ”Tungsten”, dar nu intr-o conotatie negativa, ci dimpotriva, este flatanta. Experta regala Katie Nicholl dezvaluie in cartea sa „The New Royals” ca monarhul britanic a numit-o pe Ducesa de Sussex „Tungsten”, care este un metal dur, referindu-se la rezistenta uluitoare a Ducesei.

Aceasta porecla este la polul opus fata de cea gasita de Doria, mama lui Meghan Markle. Potrivit DailyMail, aceasta o numea ”Floricica” si ii spune asa chiar si acum.

Intransigenta ducesa e greu de privit ca pe o floare, insa sigur mama sa a avut motive intemeiate ca sa-i spuna asa.

Viata insa a rodat-o pana in punctul in care a ajuns... metal dur!

Detestata sau adorata, un lucru e cert, Meghan Markle nu poate fi ignorata.

Ducii de Sussex au participat la funeraliile regale din septembrie, iar acum se pregatesc de doua mari lovituri de imagine: documentarul Netflix si cartea autobiografica a Printului Harry.

Multe voci spun ca se pregatesc si de pierderea titlurilor, intrucat familia regala britanica si-a cam epuizat rabdarea si bunavointa.

Fosta actrita are numai cuvinte de lauda pentru raposata regina. ”Cel mai puternic exemplu de leadership feminin”, il numeste Meghan Markle in interviul acordat Variety.

”Sunt extrem de recunoscatoare ca am putut sa-i fiu alaturi sotului meu, in aceste momente grele, sa-l sprijin. Si sunt foarte recunoscatoare ca am cunoscut-o pe Maiestatea Sa. Este fantastic sa intelegi ce mostenire uluitoare a lasat bunica sa pe atatea planuri.”, a spus, cu diplomatie, Meghan Markle.

Meghan Markle a dezvaluit publicatiei citate ca ”este o perioada foarte complicata, dar ca Harry este optimist” in legatura cu viitorul lor. 

Articole din aceeasi categorie