26.01.2023
Pique si-a facut publica relatia cu Clara Chia Marti si internetul a luat foc: Iti statea mai bine cu Rolex

Razboiul psihologic dintre Shakira si Gerard Pique continua, iar de data aceasta bomba a fost aruncata de fostul fotbalist al Barcelonei.

Dupa ce Shakira l-a umilit in cea mai recenta piesa lansata, Pique a facut si el o mutare indrazneata in acest joc psihologic dintre el si fosta partenera. Si-au tinut ascunsa relatia cu Clara Chia atata timp, insa acum Pique a facut-o oficiala: fostul fotbalist a publicat pe Instagram prima fotografie in care apare alaturi de noua iubita.

Octupletii nascuti de Nadya Suleman au implinit 14 ani. Cum se descurca la 47 de ani femeia care are 14 copii in total

Evident, imaginea a stranit controverse, iar fanii s-au grabit sa comenteze. In 6 ore de la publicare, fotografia cu Pique si Clara Chia a strans peste 2 milioane de like-uri.

“Numai infidelii dau like”.

“Ce draguta e fiica ta!”

“Nimeni nu o va intrece pe Shakira”.

“Cat timp credeti ca va dura relatia asta? Pariati acum!”

“Nu inteleg de ce alimenteaza barfele…”

“Iti statea mai bine cu Rolex”, a scris o fana, facand referire la ultima piesa a Shakirei, in care artista se compara cu un Rolex, iar pe Clara Chia cu un ceas Casio.

Shakira si-ar fi dat seama ca partenerul sau a calcat stramb atunci cand a s-a intors acasa si a deschis frigiderul lor. Multi s-au amuzat copios cand au auzit si chiar au reactionat pe retelele de soclializare, dar povestea se pare ca este cat se poate de adevarata.

Cantareata a descoperit ca cineva i-a mancat dintr-un borcan de capsuni si stia foarte bine ca nici Pique si nici copiii lor nu obisnuiau acest lucru, potrivit ShowNews Today, citat de Daily Mail.

„Se pare ca a descoperit prezenta Clarei Marti, noua iubita a lui Pique, in casa lor, pentru ca si-a dat seama ca cineva mananca din frigider alimente pe care el, de regula, nu le consuma”, se arata in sursa citata.

Articole din aceeasi categorie