10.11.2020
Patric Hanganu si Gabriela Nastas din nou impreuna? „Adevarata poveste de dragoste nu are niciodata final...”

Interpretul a lansat recent videoclipul piesei care te face sa plangi: „Chemarea casei parintesti”, iar cu aceasta ocazie, a povestit in platoul emisiunii O Seara Perfecta despre mai multe detalii din viata personala.

Patric a trait o poveste de dragoste de noua luni cu frumoasa Gabriella Nastas, cu care nu mai sunt impreuna de mult timp. Cu toate acestea, artistul a publicat recent o fotografie mai vechi, in care cei doi se saruta. Se pare ca pe Patric il rascolesc amintirile, desi spune ca a publicat fotografia din greseala: „Daca sincer, a fost o greseala. Am vrut sa public alta poza si intamplator s-a publicat poza aia. Dupa asta am incercat sa o sterg, dar nu mai aveam internet acasa.” 

Citeste si :  Scandalul ia amploare. Dan Ionita il acuza public pe Emilian Cretu de frauda, in urma concursului cu masinile disparute: „Am gasit o schema prin care poti face 23.000 euro in 4 zile pe Instagram"

In pofida celor spuse mai sus, interpretul a recunoscut ca dragostea lui pentru Gabriella nu va muri niciodata. „Adevarata poveste de dragoste nu are niciodata final. Eu cred ca intre mine si Gabriella inca persista o dragoste, dar nu e vorba de dragostea aia care era in trecut. Deja este o dragoste matura, bazata pe respect. Eu foarte mult ii sunt recunoscator Gabriellei. Eu foarte des ii spun ca-mi este dor de ea. As vrea mult sa ne vedem, dar ca doi prieteni.”, declara Patric despre fosta lui iubita.

Tot in cadrul emisiunii, interpretul a povestit si despre tatal sau care acum a ramas singur acasa si pe care adesea il viziteaza, a vorbit despre noua piesa si a fost provocat de Anisoara Loghin sa participe la un joc. Vezi cum au aratat toate acestea, in videoul de mai jos:

Citeste si :  Si Patrick Hanganu plange cateodata! Reactia interpretului dupa ce a facut senzatie la „Romanii au talent.” „Ma radeam, tipam, eram fericit, dupa asta, cand am ajuns acasa, m-am pus pe pat si boceam, fix ca un copil mititel.” 

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie