16.05.2024
Pasha Parfeni și Iuliana Scutaru și-au spus adio! Interpretul a dezvăluit motivul divorțului: „Îmi vine foarte greu să vorbesc despre asta...”

De ceva vreme, Pasha Parfeni și soția sa Iuliana Scutaru au dispărut de pe rețelele de socializare și din spațiul public. Iar artistul a anunțat printr-un filmuleț postat pe pagina sa de Instagram că au luat decizia de a se despărți și e din nou burlac.

Pasha Parfeni și Iuliana Scutaru s-au căsătorit în 2017, după o relație de 7 ani cei doi au luat decizia de a pune capăt relației.

Ce părere are Laurențiu Reghecampf despre trecutul amoros al iubitei sale, Corina Caciuc: „Cum aș putea să aflu, să întreb bărbații din oraș”

„Îmi vine foarte greu să vorbesc despre asta și este motivul de ce am lipsit așa de mult timp din spațiul online. Adevărul e că după 15 ani de relație, noi cu Iuliana am luat decizia să ne despărțim. Am avut 15 ani plini de dragoste de momente frumoase și mai puțin frumoase, doar că sunt momente ce ne aparțin doar nouă așa că nu vreau să vă dau mai multe detalii, doar să știți că alături de ea am dezvoltat proiecte fantastice și am lansat piese frumoase și anume așa vreau să ne țineți minte și sunt foarte recunoscător pentru tot, doar ca la un moment ceva nu a mers bine așa ceva se întâmplă. Suntem și noi oameni și da, de ceva timp sunt burlac, nu vreau să vă las pe o nouă așa negativă, vreau să vă spun ca mi-a luat ceva timp ca să revin la voi cu gânduri mai noi, cu proiecte noi și cu melodii noi așa ca vă mulțumesc ca îmi sunteți alături și mizez pe susținerea și înțelegerea și susținerea voastră”, a spus Pasha Parfeni în secvența pe care a publicat-o în mediul online.

„Este un moment mai greu emoțional pentru mine și înțeleg că a venit timpul să fac acest anunț public. Este de responsabilitatea mea să menționez că în această situație nu există corecți sau mai puțin corecți. A fost o decizie complicată pentru ambii. Iuliana a fost alături de mine timp de 15 ani și îi sunt recunoscător pentru tot”, a adăugat artistul.

Andreea Bostănică a dezvăluit cât câștigă din TikTok, după ce a fost criticată pentru luxul pe care îl afișează în online: „Eu am făcut în 15 minute cât faceți voi în trei luni”

Pavel Parfeni, cunoscut sub numele scenic Pasha Parfeni, este un cantaret moldovean de muzica pop, fost membru al formatiei SunStroke Project.

Articole din aceeasi categorie