01.04.2021
Paris Jackson, dezvaluiri despre copilaria sa. Ce lectii de viata a invatat de la tatal sau, Michael Jackson

Paris Jackson a facut dezvlaluiri sincere despre copilaria ei si despre valorile pe care tatal ei, regretatul rege al muzicii pop, Michael Jackson, i le-a insuflat.

Intr-un interviu cu Naomi Campbell, Paris Jackson a recunoscut ca in copilarie nu a fost tinuta in puf si ca tatal ei, Michael Jackson, a invantat-o sa munceasca pentru cee ace isi doreste. 

Tatal meu a vrut sa se asigure ca suntem culti, ca suntem educati si nu doar sa ne arate stralucirea si luxul. De asemenea, am vazut toate stilurile de viata. Am vazut tari din lumea a treia. Am vazut fiecare parte a spectrului ”, i-a spus ea lui Naomi Campbell, in seria de interviuri pe YouTube a modelului No Filter.

Acum stiu foarte bine ca  trebuie sa muncesc pentru a avea totul. Trebuie sa merg la auditii, lucrez din greu, studiez scenarii, imi fac treaba. In copilarie trebuia sa castig lucruri. Daca doream cinci jucarii, trebuia sa citim cinci carti. Am invatat ca trebuie sa casttig, nu sa primesc totul fara niciun efort, doar pentru ca imi permit."

Desi Michael s-a stins din viata in 2009, Paris este inca profund influentata de el si i-a spus lui Naomi ca muzica tatalui ei a facut-o artista care este astazi. „Sunt, in mod evident, un fan al muzicii sale. Stiu toate versurile tuturor melodiilor si, cu siguranta, le voi asculta la nesfarsit. Dar simt ca atunci cand vine vorba de influente, simt ca fiecare parte a copilariei mele va influenta intotdeauna cum sunt eu astazi.”

 

Articole din aceeasi categorie