22.06.2020
Pana acum erau impreuna...in piese, acum sunt si in viata reala! Cine este iubitul oficial al Cleopatrei Stratan?

Fanii le-au tot spus de-a lungul timpului ca le-ar sta bine impreuna, incat Cleopatra Stratan si Edward Sanda s-au convins si ei de asta.

Au aparut intai impreuna in videoclipuri, apoi in fotografii, iar acum formeaza un cuplu. Cancan.ro citeaza declaratiile lui Edward Sanda din cadrul unui interviu la o televiziune de stiri mondene, declaratii prin care acesta confirma povestea de iubire:

„Da, suntem impreuna! Atunci cand au aparut speculatiile ca noi eram impreuna, nu eram. Colaboram strict muzical, ne vedeam la studio, am lansat o piesa impreuna si dupa ce a bubuit toata chestia aia, am continuat sa vorbim. Oricum vorbeam foarte mult si foarte des si cumva ne-am apropiat inevitabil. Am simtit ca avem foarte multe in comun, avem o conexiune foarte frumoasa impreuna si suntem chiar la fel in tot. Tot ceea ce am cautat eu vreodata, vad acum in ea. E chiar ce cautam eu”CITESTE SI



Pana acum, cand mai era intrebat, Edward Sanda raspundea cu o gluma:

„Da, suntem impreuna, dar pe piesa”, a spus artistul intr-un Insta Story postat de Amna.

 Pandemia de coronavirus face ca relatia sa fie una la distanta deocamdata: Cleopatra Stratan este la Chisinau, unde inca este stare de urgenta, iar Edward Sanda este in Bucuresti.

Articole din aceeasi categorie