03.12.2019
Operatiile estetice au desfigurat-o. Cum arata acum actrita principala din celebrul film „Москва слезам не верит”
Cu totii ne aducem aminte cu nostalgie de filmul „Москва слезам не верит”, care a devenit un adevarat fenomen la inceputul anilor ‘80, reusind sa obtina si o statueta Oscar.

Actrita care a interpretat rolul Ekaterinei Tihomirova, Vera Alentova, a devenit imediat preferata telespectatorilor. Au urmat si alte roluri in cariera ei, insa rolul Katerinei din „Москва слезам не верит” a consacrat-o. 

Related image

Desi au trecut aproape 40 de ani de atunci, spectatorul inca o mai asociaza pe Alentova cu fata aceea tanara si frumoasa din film, care pomenita in fata unei tradari, isi ia inima in dinti si se realizeaza pe toate planurile, mai intai profesional, iar apoi si personal.

Related image

Astazi, Vera Alentova are 77 de ani, dar ne este greu sa spunem cu actrita a reusit sa imbatraneasca frumos. Asta pentru ca numeroasele interventii estetice si-au spus cuvantul asupra fizicului sau, ceea ce au remarcat chiar fanii vedetei.

Prima interventie chirurgiala Alentova a efectuat-o inca in anii 90, cand si-a facut lifting facial. Ulterior au mai urmat cateva, pe care, din pacate, este greu sa le numim de succes.

Astazi, fata artistei este de nerecunoscut. Mimica este de nedeslusit, iar figura este marcata de numeroase asimetrii.

Acum, Vera Alentova isi continua cariera in teatru, insa s-o mai recunosti in ea pe Katea Tihomirova este practic imposibil.

Vera Alentova este casatorita cu regizorul rus, Vladimir Menishov, care e si regizorul renumitei pelicule sovietice. Impreuna cei doi au o fiica – Iulia, care este, de asemenea, actrita.

Image result for vera iulia vladimir menshov

Sursa foto: Google.com, Instagram.com

Articole din aceeasi categorie