12.05.2022
Olga Buzova, indignata de oamenii care ii numara banii! Artista a recunoscut ca achita pe luna 300 de mii de ruble doar pentru a-si depozita decoratiile pentru concertul sau: „De acesti bani imi luam un apartament in suburbia Moscovei”

Anul trecut Olga Buzova a promis ca isi va bucura publicul cu un concert nemaipomenit, insa din cauza pandemiei acesta a fost amanat. Dupa cum a recunoscut vedeta, acest lucru o costa foarte mult. 

Olga isi aminteste cu groaza de toamna anului 2021. Prezentatoarea in varsta de 36 de ani astepta cu nerabdare sa isi intalneasca fanii si se pregatea minutios pentru concertul care trebuia sa aiba loc, insa din cauza pandemiei acesta s-a amanat. „A fost un mare stres pentru mine. Intelegeti, am pregatit deja tot: lumina, decoratiile, planul concertului. Imi ramanea doar sa ies pe scena... Dupa amanare totul a fost dus intr-un depozit”, a spus cu tristetea artista.

Aceasta amanare a costat-o pe Olga deloc ieftin. „Aici nu este vorba doar de decoratiuni, aici este vorba de pregatiri, de repetitii. Am avut multa publicitate. Oamenii tare iubesc sa calculeze salariile artistilor, insa nimeni nu se intreaba niciodata, cat artistii investesc in pregatirea unui spectacol”, a mentionat vedeta. 

Tina Karol s-a intalnit la Tokyo cu un miliardar japonez care a donat aproape 9 milioane de dolari Ucrainei. Vezi momentul - FOTO/VIDEO

Pentru a depozita recuzita, interpreta achita lunar cate 300 de mii de ruble. „Am un depozit foarte mare. Puteti singuri sa socotiti cat am cheltuit doar pentru a duce totul acolo. De acesti bani eu imi cumparam un apartament in suburbia Moscovei, insa eu sunt cu gandul doar la spectacolul meu si la publicul meu”, a spus interpreta. 

Cu toate acestea, Olga spune ca ea nu intentioneaza sa amane pentru mult timp ziua X. In aceasta vara ea cu siguranta va organiza un concert pentru fanii ei: „Spectacolul este dedicat celei de-a cincea aniversari a carierei mele muzicale si celui de-al treilea album. Trebuie doar sa imi revin putin in forma - costumele deja sunt gata. In ultima vreme eu m-am relaxat putin, insa acum eu am cate patru ore pe zi de antrenament intensiv. Concertul cere o rezistenta colosala”.  

Interpreta ucraineana Mika Newton a rupt toate legaturile cu Polina Gagarina. Vezi care a fost motivul: „M-a intristat foarte mult cand...”

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie