23.03.2020
Oare sa fie real? Cat sta in izolare, Lidia Buble isi petrece timpul liber cu unul dintre cei mai sexy actori din lume

Frumoasa interpreta s-a autoizolat in casa la fel ca majoritatea oamenilor din intreaga lume.

Petrecandu-si timpul liber in casa, se vede ca artista se cam plictiseste si obisnuieste sa posteze pe Instagram fotografii cu ceea ce face in izolare, publicand imagini cu mancarurile sau exercitiile sportive pe care le practica in perioada starii de urgenta.
Citeste si: Schimbare neasteptata de look de la Lidia Buble. Cum arata vedeta

Pana aici, nimic neobisnuit. Atentia ne-a fost captata de o alta postare a interpretei in care Lidia Buble apare intr-o discutie on-line cu unul dintre cei mai sexy actori americani - Johnny Depp.
„Greu in carantina.
P.S: haterii vor spune ca e photoshop”, a scris cantareata in dreptul imaginii.

Nu se stie daca este o fotografie trucata sau nu, cert e ca poza pare sa fie destul de reala, trezind curiozitatea urmaritorilor in ceea ce priveste reactia iubitului ei, prezentatorul TV, Razvan Simion.
„Razvan ce zice?! ”; „Nu e photoshop, e doar o fata dulce rau, dar care ar merita un pic batuta de iubit. Cum poate trai Razvan cu tine daca tu afirmi mereu ca il iubesti pe Deep? ”; „Nu ati inteles Razvan seamana izbitor cu Deep de aici vine iubirea asta dubla cred ”; „Al tau e mult mai frumos ca el”, au comentat mai multi dintre internauti.
Surse foto: Google.com; Instagram.com
Articole din aceeasi categorie