16.05.2024
Oare s-ar fi împăcat? Patric Hanganu - ședință foto alături de fosta iubită: „Totul în viață e trecător...”

În showbiz se zvonea că Patric Hanganu și fosta iubită s-ar fi împăcat sau cel puțin ar fi existat tentative. Însă de fiecare dată când a fost întrebat, interpretul a evitat să răspundă acest subiect. Ce declarații a făcut acum acesta?

Luni bune, cântărețul Patric Hanganu s-a judecat cu fosta iubită, mama fiului său, Svetlana Nichitina. Aceasta l-a denunțat oamenilor legii în urma unui conflict cu bruscări, iar prin urmare, Hanganu a fost separat de fiu printr-o ordonanță de protecție emisă de instanță. Aceasta a expirat, așa că acum artistul își poate vizita copilul. 

Acum a venit cu declarații în mediul online, iar la întrebarea: „În ce relație sunteți cu fosta soție?”, interpretul a răspuns: „Încercăm să ne căutăm fiecare de viața lui și să nu mai facem greșelile din trecut și să ne implicăm pentru bunăstarea lui Patric Jr. Fiecare independent și fericit cu viața lui”.

Patric a mai dezvăluit că deși nu a fost căsătorit cu mama copilului său, nici nu-și doreșe să facă acest pas cu nimeni.

Toată relația a fost o lecție de învățat pentru Patric, astfel acesta a concluzionat: „Totul în viață e trecător...”.

Interpretul a dezvăluit că deja merge la apartamentul fostei iubite doar pentru a-l vizita pe feciorul lor.

Patric Hanganu este un interpret din Republica Moldova. S-a făcut cunoscut în showbiz după ce a uimit jurații prin vocea s-a inconfundabilă la show-ul „Românii au talent” și s-a calificat în etapa urmatoare a concursului. El se simte împlinit că povestea vieții sale a fost auzită peste tot, devenind acum mult mai puternic și cunoscut de toată lumea.

Articole din aceeasi categorie