14.10.2020
O vedeta si-a postat accidental sanii pe retelele de socializare. Acum fanii se dezbraca pe Twitter pentru a o sustine

Interpreta americana Cardi B este una dintre cele mai excentrice vedete din SUA.

Citeste si :  Alla Pugacheva si Maxim Galkin - sarut pasional pe Internet!

Cardi B a postat un selfie complet nud pe stories de pe Instagram, dar a sters rapid imaginea cand si-a dat seama ca a gresit.

Cei 76 de milioane de oameni care o urmaresc nu au avut timp sa inteleaga ce s-a intamplat, dar au reusit sa captureze ecranul, inainte ca rapperita sa stearga poza. 

Fanii lui Cardi B s-au grabit sa o ajute pe vedeta si au organizat un flashmob pe Twitter cu denumirea #BoobsOutForCardi. Internautii isi posteaza fotografiile nud, sustinand-o pe cantareata. Unii sunt sfidati de acest fapt, insa altii ii multumesc lui Cardi pentru ocazia de a privi oamenii goi gratuit, doar accesand retelele de socializare.

Mai tarziu, Cardi B a decis sa explice situatia si a facut un live pe Instagram in care a povestit cum a ajuns astfel de poza sa fie publicata pe retelele de socializare. Rapperita, care si-a sarbatorit recent ziua sa de nastere, organizand o petrecere fastuoasa, cu multe vedete invitate, a dorit sa ii trimita un mesaj sotului sau, Offset, in timp ce se afla in pat si a incercat sa-i trimita o fotografie.

Citeste si :  Cantareata cunoscuta in toata lumea a dat o petrecere monstru de ziua ei! A baut pana a cazut pe jos! Imagini incredibile

Cardi a spus ca a fost enervata „timp de 30 de minute” inainte de a o sterge.

Vedeta a declarat ca a vrut sa aiba o interventie chirurgicala estetica, la sani, dupa ce a alaptat-o pe fiica sa, Kulture, timp de trei luni, dar nu „ii pasa prea mult”.

Chiar daca a anuntat ca divorteaza de Offset, sotul lui Cardi B a fost si el prezent la petrecerea zile sale de nasteri si i-a adus in dar un Rolls Royce negru.

Citeste si :  Inca un divort zguduie lumea vedetelor! „Nu exista nicio cale de impacare.”

Surse foto: Google.com, Instagram

Articole din aceeasi categorie