04.04.2024
O vedeta a show-ului DOM-2 s-a stins din viață! A zăcut moartă în apartamentul ei timp de 41 de zile

Recent, participanta reality show-ului „Dom-2”, Anna Iakunina a anunțat în mediul online despre faptul că Liberj Kpadonu s-a stins din viață. La scurt timp și alte vedete au confirmat informația. Kpadonu a murit în apartamentul ei cu 46 de zile în urmă.

În dimineața zilei de 31 martie, vecinii lui Liberj Kpadonu au raportat că din apartamentul ei venea un miros neplăcut, așa că au anunțat Inspectoratul General pentru Situații de Urgență. Când polițiștii au ajuns la fața locului, au găsit pe podea corpul neînsuflețit al vedetei. În urma analizelor s-a dovedit că Kpadonu a murit în luna februarie.

„Ea a murit. Locuiam alături de ea. Astăzi am găsit-o, stătea acolo de multă vreme”, a mărturisit una dintre vecinele fostei participante a show-ului „Dom-2”.

De ce nu mai joacă George Burcea în sezonul 2 al serialului „Wednesday”. Explicația actorului

Informațiile despre moartea lui Liberj au fost confirmate și de Aliana Ustinenko care a mărturisit că aceasta a pierdut lupta pentru viață imediat după ce a suportat o operație complicată.

„Totul este adevărat. Acum 41 de zile. Iubito, odihnește-te în pace. Nu pot spune nimic, pur și simplu nu există cuvinte”, a scris Aliana pe contul ei de Instagram cu 5 zile în urmă.

Lumea Hollywood-ului, în lacrimi. A murit unul dintre cei mai îndrăgiți actori

Toamna trecută, Liberj Kpadonu i-a uimit pe fani cu un mesaj teribil, ca suferă de cancer de plămâni.

Ultima dată Liberj a vorbit cu fanii ei la mijlocul lunii februarie. Vedeta a înregistrat un video din mașina, în timp ce se ducea la operație. Fosta concurentă a show-ului „Dom-2” în vârstă de 36 de ani nu și-a putut reține lacrimile și și-a luat rămas bun de la toți cei care au cunoscut-o.

Articole din aceeasi categorie