26.07.2019
„O sursa de incredere spune ca nu stiti nimic”! Cel mai indragit cuplu din „Riverdale” ne-a tras pe sfoara
Cole Sprouse si Llil Reinhart neaga zvonurile legate de despartirea lor.

Lili a postat o imagine cu Cole aparuta pe coperta unei reviste, unde cei doi apar intr-o imbratisare pasionala.

Stire de ultima ora: o sursa de incredere spune ca nu stiti nimic!” a scris aceasta alaturi de poza.

Pana acum, presa a speculat despartirea lor, de parca ar fi fost un lucru evident, insa se pare ca toate semnele si indiciile pe care s-au bazat speculatiile, nu au fost decat coincidente.

Cei doi sunt foarte secretosi cand vine vorba de relatia lor. „Da, suntem intr-o relatie, dar nu vrem ca asta sa ne opreasca din a ne afirma in plan individual. Ma bucur foarte mult de intimitatea pe care o avem” a declarat Lili despre relatia ei cu Cole. Chimia dintre ei este incredibila. Cei doi nu sunt un cuplu doar in realitate, dar si in serialul de mare succes in care joaca amandoi, Riverdale. Atat Cole, cat si Lili prefera insa sa nu ofere prea multe amanunte despre cuplul pe care il formeaza sau din viata lor personala.

Nimeni nu stie cat am fost impreuna si nimeni nu va sti pana cand nu vom fi gata sa spunem. Nimeni nu stie cum ne-am indragostit cu exceptia prietenilor nostri apropiati. E ceva foarte special” a adaugat Lili Reinhart.

Cole a avut de spus lucruri diferite, evitand in totalitate sa vorbeasca despre relatia lui cu Lili. „Nu ma intereseaza milioanele de urmaritori de pe Instagram. Vreau sa strang bani pentru a-mi cumpara o casa, vreau sa-mi urmez pasiunea de a face fotografii. Ma intereseaza fericirea mea si a lui Lili”, a declarat actorul. 

Citeste si: Cel mai indragit cuplu din ”Riverdale” s-a destramat. Cole Sprouse si Lili Reinhart nu mai sunt impreuna

Articole din aceeasi categorie