13.01.2021
O profesoara a renuntat sa mai predea si a facut o schimbare radicala de cariera. Tanara a inceput sa isi vanda pozele nud pe OnlyFans

Uneori mai simtim nevoia de a incerca si noi meserii, mai ales cand faci activitate de atatia ani. Insa, o profesoara din SUA demonstreaza ca exista si decizii radicale cand vine vorba de cariera.

Citeste si :  Ce frumoase sunt gemenele lui Julio Iglesias. Cristina si Victoria au aparut pe coperta unei reviste de moda

Courtney Tillia este fosta profesoara si a predat ani la rand unor copii cu nevoi educationale speciale. Cand si-a dat seama ca nu mai poate continua cu salariul de profesor, femeia a luat o decizie neasteptata. 

Bazandu-se pe fizicul ei impresionant si pe formele impresionante, Courtney Tillia a decis sa vanda continut pentru adulti pe platforma OnlyFans, miscare care sustine ca i-a salvat viata.

Tanara de 33 de ani, din Arizona, SUA, castiga de patru ori salariul sau de profesor si a spus ca „nu ii este rusine” cu meseria actuala. 

Ea a spus: „Am castigat si mai multi bani in timpul pandemiei, deoarece oamenii sunt blocati acasa dorind sa se bucure de continutul meu. Pe vremea cand eram profesor, familia mea se lupta, o ducea rau financiar. Incepusem sa-mi urasc slujba si intunericul a inceput sa se reverse in alte zone ale vietii mele.”

Courtney, care are peste 160.000 de urmaritori pe Instagram, are acum un salariu de sase cifre, care ii permite sa-si intretina cei patru copii si sotul, care i-au dat binecuvantarea schimbarii sale extreme de cariera.

Citeste si :  Meadow, fiica lui Paul Walker, imaginea unei case celebre de moda: „Sunt incredibil de recunoscatoare!”

Sursa foto: Instagram

Articole din aceeasi categorie