14.02.2020
O interpreta din Romania a fost ceruta in casatorie chiar de Ziua Indragostitilor. „Am zis „DA!” Si se face liniste.”
Cantareata de peste Prut, Lidia Buble, a primit o cutiuta rosie, iar ea a spus „DA!”.
Anuntul a fost facut chiar de interpreta pe contul ei personal de Instagram. „Am zis „da!” Si se face liniste”, a scris artista, publicand o imagine cu ea in culmea fericirii, cum priveste incantata spre o cutie rosie, tinuta in mana de un barbat, chipul caruia nu se vede, toti crezand ca e vorba de iubitul ei, prezentatorul TV - Razvan Simion.
Nu, Lidia Buble nu se casatoreste, ci a fost o gluma a cantaretei, care a vrut sa-si puna pe jar fanii, fiind vorba de o reclama pentru o retea de telefonie mobila.
Se vede ca scopul ei a fost a fost atins din motiv ce oamenii i-au invadat profilul cu mesaje de felicitare.
„Felicitari din toata inima”; „Nuu cred. Felicitari. Sa fiti fericiti si sa va iubiti neconditionat”; „Felicitari!!!!!! Sa fie intr-un ceas bun!!!!!”; „Era si timpul”; „Ce frumos, casa de piatra”, au comentat unii internauti.
Au fost si dintre cei care au inteles farsa, dandu-si sema ca in cutiuta rosie se afla niste casti. „Vaaaaaai ce mi-a stat inima”; „Sa le folosesti sanatoasa!”; „Cred ca tocmai ai facut galagie, nicidecum liniste”; „90% nu au citit textul, se uita doar la poza, sa le folosesti sanatoasa”, au adaugat alti urmaritori ai Lidiei Buble.
Surse foto: Instagram.com; newsbeezer.com




Articole din aceeasi categorie