06.08.2020
O intalnire mult asteptata! Rodica Cioranica: „Eu (nu) numa, numa cu tine am avut clipe senine...”

Cunoscuta jurnalista a publicat aseara, pe pagina sa de Instagram, o imagine mai putin obisnuita. Aceasta apare alaturi de interpretul Ionel Istrati, iar motivul este unul induiosator.

Citeste si :  Rodica Cioranica - despre momentele grele din viata ei: „Unele amintiri le pastrez doar in alb negru...”

Cei 7 mii de urmaritori ai Rodicai se pare ca au fost surprinsi aseara, dupa ce ea a publicat un selfie cu un barbat, in timp ce pagina acesteia este doar despre ea si gandurile ei. Femeia le-a aratat internautilor cum si cu cine si-a petrecut seara de miercuri.

In imaginea publicata apare fondatoarea reviste „Red” alaturi de cantaretul Ionel Istrati pe fundalul Nistrului. Cei doi au zambetele pana la urechi si se pare ca au o dispozitie buna.

Pentru a nu le crea admiratorilor sai zeci de intrebari, Cioranica le-a povestit acestora motivul intalnirii lor: o cina prietenoasa si o discutie tematica.

„Azi am muncit toata ziua. De dimineata de pe sezlong, la telefoane. Dupa amiaza am mai sters o data praful, am schimbat vreo trei fete de masa ca sa se potriveasca cu paharele de cristal si am gatit cina pentru un oaspete din satul vecin -  Ionel Istrati. Mi-am imbracat o camasa alba si, asa ca in Transnistria, am savurat briza de Nistru, cantecul greierilor, conversatiile despre muzica si artisti, vinul de la Chisinau”, a relatat jurnalista in descrierea pozelor postate.


Apoi a adaugat: „Mai pe scurt, sunt si la Transnistria OAMENI! Seara frumoasa, Chisinau! Eu (nu) numa numa cu tine am avut clipe senine.”
„P.S. in realitate suntem aproape ca dupa filtrul lui Ionel”, a glumit la final Rodica.

Mentionam ca Rodica Cioranica sa afla intr-o escapada de cateva zile in satul Harmatca, situat in stanga Nistrului, care se invecineaza cu locul de nastere a lui Ionel Istrati - Tibulauca.

Citeste si :  Si-a redescoperit pasiunea! Ionel Istrati: „Emotii de nedescris!” Ce-l face fericit pe interpret

Sursa foto: Instagram.com, Facebook.com

 

Articole din aceeasi categorie