24.03.2020
O fi deochi? La doua luni dupa ce si-au afisat oficial relatia, interpreta si iubitul ei confirma ca s-au despartit

La doua luni de la debutul lor ca si cuplu, interpreta Lana del Rey si iubitul ei, politistul Sean Larkin, au pus capat relatiei. Informatia a fost confirmata de barbat pentru revista New York Times.

Povestea de iubire a celor doi s-a terminat pe o nota pozitiva, afirma politistul. „Acum suntem doar prieteni. Comunicam si chestii de genul, dar avem grafice prea incarcate pentru a continua sa fim impreuna.”, a declarat el.

Citeste si : Lana Del Rey, surprinsa in tandreturi cu The Weeknd! - VIDEO

El nu a oferit insa prea multe detalii despre cum a inceput relatia cu interpreta de 34 de ani, dar a mentionat ca s-au intalnit in timpul muncii, la New York si au gasit din start un limbaj comun. Bineinteles, Sean stia cine este Lana del Rey si cu ce se ocupa, dar afirma el, nu a dat prea mare importanta acestui aspect.

Relatia lor, spune el, a fost una obisnuita. „Cand eram impreuna, petreceam timp cu prietenii mei. Am tinut un dineu cu ocazia SuperBowl, cine cu amicii si alte chestii pe care le fac, de obicei, indragostitii.”

Lana nu a comentat inca despartirea.

Lana Del Rey, pe numele sau adevarat, Elizabeth Woolridge Grant este o cantareata si compozitoare americana. Ea afirma ca printre influentele sale muzicale se regasesc: Britney Spears, Kurt Cobain, Bob Dylan, Leonard Cohen si Elvis Presley. Interpreta este recunoscuta pentru „timbrul emotiv, uneori lacrimogen al vocii sale.”

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie