20.11.2020
O femeie a furat 1 milion de euro din banii firmei pentru a-si asigura o viata de lux. A spus ca era deprimata

O femeie din Marea Britanie a fost condamnata la peste 5 ani de inchisoare dupa ce a furat 1 milion de euro din banii firmei. Mama a trei copii, a cheltuit banii pe produse de lux, iar cand a fost prinsa a spus ca a facut asta pentru ca era deprimata.

Amanda Rees, in varsta de 34 de ani, s-a angajat la firma din Astmoor in 2010 si a inceput sa fure bani incepand cu 2013, pana cand a fost prinsa, in noiembrie 2019, scrie Daily Star.

Citeste si :  El e cel mai norocos om din lume. S-a trezit cu MILIONUL DE EURO picat din cer. Bucata de PIATRA i-a schimbat viata

Femeia a transferat direct in contul sau personal 980.673 de lire sterline (peste un million de euro) din banii firmei si si-a recunoscut fapta cand s-a prezentat singura la politie, in martie 2020.

Anchetatorii au pus pe numele femeii sapte capete de acuzare de furt si o infractiune de spalare de bani, iar pe 3 noiembrie a fost condamnata de Curtea din Chester la 5 ani si 6 luni de inchisoare.

„Angajata in calitate de administrator, Amanda Rees era responsabila cu platile companiei si avea acces deplin la conturile bancare. Firma i-a acordat un grad ridicat de incredere dar, din pacate, aceasta incredere a fost inselata. Timp de cativa ani Rees a transferat sume mari de bani din contul bancar al companiei in propriile sale conturi. Banii furati, care au totalizat aproape un milion de lire sterline, au finantat un stil de viata fastuos pentru Rees si familia ei. Odata ce a iesit la iveala infractiunea ei, Rees a recunoscut ca este responsabila pentru furturi si spalare de bani”, a declarat sergentul Phil Brown.

„Cand a fost interogata de politisti, ea a sustinut ca suferea de depresie si ca a furat banii ca modalitate de auto-medicare, cumparand articole de lux pentru ea si familia ei, ceea ce o sa se simta mai bine. A recunoscut ca si-a platit astfel nunta, a cumparat mai multe masini, si-a renovat casa si a petrecut sarbatorile cu banii pe care i-a furat, din care a luat si obiecte de lux, precum cazi cu hidromasaj”, a mai spus politistul.

Citeste si :  Le-a dat prietenilor cate un milion de dolari in semn de multumire. Cine este actorul atat de darnic si marinimos

Sursa: Daily Star

Articole din aceeasi categorie